Milyen mosógépet javasoltok?
A kérdést kiegészíteném azzal, hogy minek lenne kitéve:
Heti 1 mosás, ami kb 6-7 pólót, 1-2 melegítőt, 1-2
farmernadrágot takar (legalábbis első nekifutásból).
Fontos lenne, hogy ne zabálja a vizet, az áramot, viszont
legyen hatékony.
Előre is köszönöm az ötleteket.
Csak a pénzed szabhat határt. Jó márkák az Elektrolux csoport márkái: Elektrolux, AEG, Zanussi, jó a Bosch, a Siemens.
Kicsit gyengébbek a Whirlpool,Fagor.
Utána az olaszok.
Elég takarékosak a Samsung mosógépei, mert akár hideg vízben is képesek mosni valami buborékos technológiával. A közvetlen hajtásos motoros gépei motorjára 10 év garanciát vállal.
Hogy legyen ellenvélemény is, nekünk 18 év után kellett megválnunk a Whirlpool-tól, és most is olyat vettem tavaly, gyönyörűen megy, bár nem a legalja típus.
Amit én javaslok:
- súlyérzékelős legyen
- olyan márkát válassz, ami 40 éve is márka volt. LG és Samsung emiatt nálam esélytelen, lehet bármilyen jó és divatos.
- érdemes olyan helyen venni, ahol a gyári garin túl további néhány év teljes garanciát adnak 5-10ezerért, persze csak ha belefér a keretbe.
- 1000 fordulatosat javaslok, mert a 800-asnál sokkal tovább kell szárítani a ruhát, ami speciel télen rosszabb.
- ha van rá hely bőven, akkor mindenképp előltöltőset vegyél
én még az Indesitet is ajánlom. nekünk 5. éve van meg, előltöltős, 5 kg-s. Hetente 5-6 mosás és még egyszer sem kellett szerelőt hívni hozzá.
ha meg megvettétek, milyen lett végül?
Még nem vettem meg :) Gondolkozok, mert fel kell szerelnem
az albérletet. Ugye otthon minden megvan, de olcsóbb újat
venni, mint elcuccolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!