Normális, ha 18 évesen nem tudom használni a mosógépet?
18l
Nem vagyok 'rászorulva', hogy használjam, mert anyám azt szereti, ha összegyűlik egy adagnyi ruha, és feleslegesnek látja, ha külön mosom a ruháimat...
Nem nehéz kezelni, én az új gépnél megnéztem hanyas program mit csinál, néhány szimpatikusat szoktam használni + hőfokbeállítás.
A plusz gombokat nem is tudom mindegyikről mik, néhányat szoktam rendszeresen használni.
Egyszer megnézed, utána tudod használni.
Mosógépen azt pár gombot megtanulni nem nagy kunszt.
Majd ha gombot kell felvarrni, vagy szakadást stoppolni...
azért nem kell hozzá diploma. pláne lány létedre illene tudni. segíthetnél is anyudnak.
én 17 éves korom óta egyedül mosom, szárítom, netán vasalom a cuccaimat, és nem esett le a gyűrű az ujjamról :)
Nem segítek otthon semmi?
Takarítok, porszívózók, felmosok, vasalok, teregetek, leszedem a szárítóról a ruhákat. Egyszerűbb ételeket is főzők...
Üzenem a 14 éves csajnak, és a többieknek... Csak a mosógépet nem tudom használni... 'nyátokat, már bocsi
Szerintem teljesen normális! Én 34 évesen sem tudom kezelni!
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!