Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Éppen működő mosógépet otthon...

Éppen működő mosógépet otthon szabad hagyni 1 órára?

Figyelt kérdés
2012. júl. 28. 20:26
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
6%
És mikor a mobilod töltöre dugod ott őrködsz felette?
2012. júl. 28. 21:30
 12/23 anonim ***** válasza:
80%
azért a mobil nem tudja elönteni a lakást úgy, hogy az alattad lakónak lemállik a plafon
2012. júl. 28. 21:31
 13/23 anonim válasza:
70%

Én sokszor itthon hagyom mert nagyon rohanó életet élek.

De a minap felgyulladt egy a szomszédban

2012. júl. 28. 21:32
 14/23 anonim ***** válasza:
0%
Számítógép se tudja.
2012. júl. 28. 21:34
 15/23 anonim válasza:
50%
szabad, tiéd
2012. júl. 28. 21:37
 16/23 anonim ***** válasza:
96%

Én egyszer elmenem a boltba úgy hogy otthagytam a mosógépet hogy továbbra is végezze a mosást. Mire hazaértem az egész lakás úszott a vízben. Sosem gondoltam volna hogy egy szinte új mosógéppel megtörténhet,de megtörtént.

Azóta semmit nem hagyok használat közben otthon. Sosem lehet tudni,és általában mindig akkor romlik el valami amikor nem számítunk rá. De ha valaki ott hagyja működés közben az az ő dolga..Tegye.. Én inkább kikapcsolom, de ne érjen baj..

Hozzáteszem,hogy elég drága mulatság volt a részemről,mert ki kellett fizetne az alattam lakó kárát is amit én okoztam.

2012. júl. 28. 21:41
 17/23 anonim ***** válasza:
A miénk 25 éves, de régebben sokat volt magára hagyva, soha semmilyen probléma nem volt vele, még csak el sem romlott benne semmilyen alkatrész. Viszont anno a felettünk lévő, még a régi házban is magára hagyta a mosógépet rendszeresen, aminek kiugrott a vízelvezetőcsöve és ömlött a gépből a víz 5!! emeleten végig lefele. 8.-on volt a gép, mi a 6-kon és a konyhában a szekrényekből úgy ömlött a víz, mint egy vízesés. 5-6 alkalom után szét is rohadt az egész konyhabútor. Ez bárkinél előfordulhat, szóval végül is nem szabadna magára hagyni semmilyen gépet egyedül működés alatt. Már mi sem indítjuk el a mosógépet, ha nem vagyunk itthon, mert csak öreg már nagyon, bármikor baja történhet, még rövid programon is.
2012. júl. 28. 22:19
 18/23 anonim ***** válasza:
Egyszer hagytam magára mosógépet.kb 8 óra múlva hazaértem és hallom hogy a gép folyamatosan veszi fel a vizet és engedi ki a padlóra egyből.az egész házat elárasztotta még a szobákat is tönkretéve ezzel 180 négyzetméter laminált padlót.aminek a pótlása 140 ezerbe került mondjuk ez piskóta volt a vízszámlához képest.
2012. júl. 28. 22:52
 19/23 anonim ***** válasza:
A szinte új mosogatógép felgyulladt (!), úgyhogy semmit nem hagyok bekapcsolva. Arra meg nem alapoznék, hogy ha eddig nem volt baj, eztán sem lesz. Nem lehet előre tudni.
2012. júl. 28. 23:01
 20/23 anonim ***** válasza:

annál azért több dolgom van, hogy folyton itthon üljek amíg mos a gép. ha pl csak pár órára kell elmennem itthonról, akkor berakom a mosást, mire hazaérek, már teregethetek is.

a vizet közvetlenül a szennyvízcsatornába engedi, erősen oda van csavarozva, még sosem öntötte el a lakást.

egyszer elszakadt az ékszíj, de akkor sem történt semmi baj, kihívtam a szerelőt, megcsinálta. a legnagyobb bajom az volt, h nem tudtam mosni napokig, és a szomszéd csajszihoz jártam a szennyessel :)

annak ellenére, hogy még csak pár éves a gép, nem szokott félni egyedül, tehát ott merem hagyni :)

sütőt, főzőberendezést soha nem hagyok magára, mert ha valami miatt nem érek haza időben, akkor abból nagyobb baj lehet. a gép meg kimos, aztán kikapcsol. max büdös lesz a ruha, ha nem tudom időben kivenni.

2012. júl. 29. 12:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!