Éppen működő mosógépet otthon szabad hagyni 1 órára?
Én sokszor itthon hagyom mert nagyon rohanó életet élek.
De a minap felgyulladt egy a szomszédban
Én egyszer elmenem a boltba úgy hogy otthagytam a mosógépet hogy továbbra is végezze a mosást. Mire hazaértem az egész lakás úszott a vízben. Sosem gondoltam volna hogy egy szinte új mosógéppel megtörténhet,de megtörtént.
Azóta semmit nem hagyok használat közben otthon. Sosem lehet tudni,és általában mindig akkor romlik el valami amikor nem számítunk rá. De ha valaki ott hagyja működés közben az az ő dolga..Tegye.. Én inkább kikapcsolom, de ne érjen baj..
Hozzáteszem,hogy elég drága mulatság volt a részemről,mert ki kellett fizetne az alattam lakó kárát is amit én okoztam.
annál azért több dolgom van, hogy folyton itthon üljek amíg mos a gép. ha pl csak pár órára kell elmennem itthonról, akkor berakom a mosást, mire hazaérek, már teregethetek is.
a vizet közvetlenül a szennyvízcsatornába engedi, erősen oda van csavarozva, még sosem öntötte el a lakást.
egyszer elszakadt az ékszíj, de akkor sem történt semmi baj, kihívtam a szerelőt, megcsinálta. a legnagyobb bajom az volt, h nem tudtam mosni napokig, és a szomszéd csajszihoz jártam a szennyessel :)
annak ellenére, hogy még csak pár éves a gép, nem szokott félni egyedül, tehát ott merem hagyni :)
sütőt, főzőberendezést soha nem hagyok magára, mert ha valami miatt nem érek haza időben, akkor abból nagyobb baj lehet. a gép meg kimos, aztán kikapcsol. max büdös lesz a ruha, ha nem tudom időben kivenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!