Rettentően büdös porszívócső tisztítása belülről?
porszivóval szivtad ki a gyerek orrát?!
ilyet még sosem hallottam....
valami illatositott fertőtlenitővel mosd ki a csövet.
"Neked bevált?"
Én nem használom ilyenekre a porszívót, de azt tudom, hogy a lúgos közegben szinte minden baci elpusztul. (Gondolom attól büdös.)
Előre is bocsánat az offért: Utolsó előtti válaszoló: Ha lesz gyerkőcöd, biztosan találkozol vele, mert mivel a kisbabák (sőt még a kisgyerekek sem) tudnak orrot fújni, ezért van egy kis kütyü, amit hozzáillesztesz a porszívó csövéhez (orrszívó porszívóként kapható), és az kiszívja a nóziját. Ha ez nem lenne, elég gyakran lenne középfülgyulladásuk szegénykéknek. Bocs az offért:)
Igen, lehet, hogy ez a hypós áztatás segíteni fog, kipróbálom. Mivel a 10 év alatt, mióta megvan a porszívó, sosem volt ilyen szaga, gyanítom, hogy ez tett be neki.
Vegyél egy nagy üvegmosókefét, dugjál rá valami merevebb farudat, jó husszút. Dugd be a porszívócső másik végét, töltsd tele forró vízzel, mosogatószerrel (hipó, vagy ami tetszik) és forgatva nyomd bele az üvegmosót. Fúrógépet is használhatsz, és az ablakon is kilógathatod függőlegesre :)
De vehetsz csőtisztitó "görényt" is amit egy slagra téve belülről nagy nyomással kimozza az oldalfalakat. Ha van nagynyomású autómosótok, azzal ez evidens lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!