Szőnyeg szagtalanítása?
Figyelt kérdés
Egy egyszobás albérletben lakom. A Tulaj hozott az ideköltözésünkkor egy 3x4-es szőnyeget. Szegény annyira piszkos volt, hogy nem tudtam megállni, hogy ne tisztítsam ki, így szőnyegtisztító gép híján súrolókefével és szőnyegtisztító szerrel estem neki.Mikor végeztem kiszenvedtem az erkélyre és kinn száradt. Mikor behoztam olyan lótrágya szaga volt (és még mindig)... Nagyon büdös... Elkeseredettségemben még légfrissítőt is fújtam rá (mivel csak az volt itthon... :/ ), de semmi... :( Mi lehet a megoldás?2012. máj. 11. 12:32
1/6 anonim válasza:
1. elégeted
2. ecetes vízzel átdörgölöd (kefe jó vagy szivacs)
3. éjjelre beszórod szódabikarbónával, reggel felporszívózod (ez a hányásszagot eltünteti, a lótrágyaszagot nem tudom)
2/6 A kérdező kommentje:
Bár nem tudom, hogy egy Budapesti erkélyen hogy lehet lótrágya szaga egy szőnyegnek, de a szódabikarbónás variációt kipróbálom... Ha nem megy, és más alternatíva sincs, akkor jön az 1.-es pont! Köszönöm! :)
2012. máj. 11. 12:51
3/6 anonim válasza:
1. Ecet elvileg szagtalanít, de gyakorlatilag a benne lévő portól büdös, azzal nem tudsz sokmindent kezdeni.
2. Ha elviselhetetlen szaga van, felhívod a tulajt, és megköszönöd a szőnyeget, de veszel inkább egy újat, sajátodat.
4/6 anonim válasza:
Szia! Bevált a szódabikarbóna? Mert akkor veszek egy kilót :) Hasonló problémával küszködöm..
6/6 anonim válasza:
Én egyszerűen tisztítóba vittem hasonló méretű szőnyegemet. Jármű híján a vállamon. Mivel műszálas volt, 2500 ft-ért vállalták, és még a színe, és formája is szebb lett, szerintem megéri!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!