Mosógépben lehet cipőt mosni?
Figyelt kérdés
Betettem egy magasszárú fekete Converse cipőt mosógépbe,de amikor lassan forgott a dob,a cipő ahogy leesett az üveget
mindig megütötte.Nagyon nagy hangja volt az ütéseknek ,és féltem hogy betöri a végén az üveget...10 perc után ki is szedtem. Hogy mossam ki? :D
2012. júl. 24. 13:44
2/9 anonim válasza:
Nekem felültöltős van,de simán berakom az edzőcipőmet,de rakok még valamit hozzá,például nagy plédet vagy ilyesmit,és így nem dobálja:)
3/9 anonim válasza:
VAlamivel együtt kell mosni, az felfogja az ütődést.
4/9 anonim válasza:
Hasonló színű ruhákkal együtt tedd a mosógépbe.
5/9 anonim válasza:
"Hogyan mossam ki?"
Kézzel kisúrolod egy bő 1-2 órás mosóporos meleg vizes áztatás után.
(..ahogy nagyanyáink is ki mosták, te is kitudod)
Nem fog leesni a karikagyűrű a kezedről.
Hát nem vennélek el feleségül .....ne haragudj.
Lehet lepontozni.
35F
6/9 A kérdező kommentje:
Próbáltam már keézzel többször is,de mindig foltos maradt miután megszáradt.Ezért gondoltam a mosógépre...
2012. júl. 25. 21:06
7/9 anonim válasza:
Akkor marad foltos,ha nem mosod ki belőle a mosószert rendesen!
Én a végén kérek aputól egy nagy diszperzites vödröt,és sok(hideg)vízben lötykölöm,áztatom. És teszek bele egy fél deci ecetet...jót tesz a színének,megfogja,élénkíti.
8/9 anonim válasza:
nagyjából egyet értek az 5-össel, de most minek mossa kézzel ha ott a gép? amúgy én mosószeres forró vízzel szoktam mosni kefével, majd belerakom nagyanyám ősrégi centrifugájába hogy a cipőben lévő ragasztó ne jöjjön teljesen szét, majd kirakom száradni
9/9 anonim válasza:
A mai mosógépek kíméletesebben mossák a holmikat a megfelelő programon mintha kézzel nekiesnél és elméletileg még kevesebb víz is fogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!