Nem gáz még ilyenkor converse pipellőben járni? És lehet mosni a cipőt mosógépben?
Figyelt kérdés
2009. okt. 27. 21:38
2/14 anonim válasza:
ha nem fázik benne a lábad nem, egy csomóan egész télen is azt hordják. én szoktam gépben mosni & nincs semmi baja, de a cipőfűzőt szedd ki belőle előtte, mert az elszakad.
3/14 anonim válasza:
Mi az a konzerv? Ja, tudom már. Gáz. Tedd csak nyugodtan a mosógépbe. És önts rá egy liter hipót.
4/14 anonim válasza:
inkább öblísd ki mert a mosogépben szétmegy!!!am én tavaly egész télen abba jártam;D
5/14 anonim válasza:
nem gáz, csak szétfagy benne a lábad (nekem legalábbis már október elején fázott benne)
6/14 anonim válasza:
nekem nagyon meleg conversem van.vagyis DooDogs a márka,de végülis olyan,mint a converse :)
és jó meleg,abban tuti nem fázna a lábad:D
7/14 A kérdező kommentje:
Uh de ökör vagyok,lepontoztam véletlenül öblítőset:SBocsi :D
Köszi a válaszokat...nemhiszem h télen ebben járnék,csak most venném még fel 1x-2x:)
2009. okt. 27. 23:01
8/14 anonim válasza:
én kb. fél hónapja lecseréltem, de tegnap egy véletlen folytán abba bújtam bele reggel :D és nagyon fázott a lábam... mosógépben moshatod, nekem olyan van, amiben gumi van, és nincs bent fűző, de ha neked van benne, akkor azt szedd ki.
9/14 anonim válasza:
Hogy gáz vagy gáz azt nem tudom (elmúltam 12, hogy ez döntsön, hogy számít gáznak), de úgy felfázol benne, hogy vinnyogni fogsz a fájdalomtól. ha megéri, akkor nyugodtan.
10/14 anonim válasza:
Pipellő?
Hm... Az mi?
Tanulj meg magyarul, rendben?
Szerintem ne hordd télen, mert nagyon fogsz benne fázni. Én sima, rendes Nike cipőben is fázom, pedig az bőrből van, és vastagabb is. De ha neked fagyállóak a lábaid:) Mellesleg az is lehet, hogy elmarad az az igazi hideg idén...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!