Nem gáz még ilyenkor converse pipellőben járni? És lehet mosni a cipőt mosógépben?
Figyelt kérdés
2009. okt. 27. 21:38
11/14 anonim válasza:
A pipellő az a cipellő (= cipő) gagyitini változata:))))
12/14 anonim válasza:
Én már többször is kimostam mosógépben, és láss csodát, nem lett semmi baja:) szóval szerintem nyugodtam beteheted te is.
13/14 A kérdező kommentje:
Én megtanulok magyarul,de te meg tanulj meg cserébe olvasni plíz,nem télen akarom hordani,hanem most,ebben a hónapban ha nincs hideg,érted ugye?:)
Mellesleg kismama vagyok,az pedig,hogy hogy írok ne legyen köztéma:)Egy dolog a netes írás egy pedig a valódi beszéd,mielőtt abba is belekötsz,hogy szegény gyerek:::)
2009. okt. 28. 16:01
14/14 anonim válasza:
Jó, igazad van, tényleg nem telet írtál, akkor én cserébe megtanulok olvasni:)
Amúgy meg most nincs hideg - úgyhogy hordd. Tényleg rajtad múlik. Ezért senki nem fog kinézni, ilyen időben meg főleg. Viszont vigyázz azért a felfázással, elvileg jön most valami hidegebb idő...
Én úgy vagyok vele, ha januárban olyan az idő, akkor felveszem a sportcipőm. Mert olyan az idő. Ha valaki ezért hülyének néz, az meg az ő baja:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!