Mit mivel rakhatok össze a mosógépben?
Figyelt kérdés
Még nem használtam mosógépet "komolyabb" mosásra.
Rendbe, h nagy általánosságba külön a színes és a fehér, de mi van akkor ha van egy fekete-fehér pulcsi, és egy fehér-zöld csíkos póló is?
2012. júl. 21. 14:00
1/12 anonim válasza:
Amelyik szín többségben van, ahhoz rakd hozzá.
2/12 anonim válasza:
Döntsön a több szín például. Bár kérdés, hogy pl. a fehér zöld póló zöld része fog-e.
Javaslom színfogókendő használatát. A Dm saját márkás terméke a leghatékonyabb.
3/12 A kérdező kommentje:
csíkosokról lévén szó, egyforma a két szín terjedelme
2012. júl. 21. 14:22
4/12 anonim válasza:
Én úgy szoktam, hogy külön a feketéket, abból mindig összejön egy mosás, ahhoz max a sötétkéket rakom. A többi világos meg megy egybe.
5/12 anonim válasza:
Sokan a fehéreket is külön mossák, nálunk sose jönne össze egy mosás abból.
6/12 A kérdező kommentje:
bonyolult egy dolog ez a mosás... :D
Mindenhol írják, hogy szedjem szét, így meg ugy.
De ha szétszedném akk lenne egy kupac x színűm, x anyagú, x fokon mosható, aztán egy y színűm, í anyagúm, aztán z,w,a,b,c.... 15 kupacba kelleném szétszedni
2012. júl. 21. 14:34
7/12 anonim válasza:
A legtöbb ruha 30-40 fokon mosható, még amire 30 is van írva, simán bírja a 40 fokot. Pl. előző mosógépemen nem volt 30 fok. A törölközőket, ágyneműt moshatok 60 fokon. Különválogatni meg annyi, hogy színes, fekete, fehér így szokták. Színfogó kendő meg jó ötlet, amíg kitapasztalod melyik ruha fog e.
8/12 A kérdező kommentje:
és ha egy fekete-fehér pulcsit a fehérekhez rakok, fehérhez való mosógéllel, nem fog kifakulni a fekete?
2012. júl. 22. 08:46
9/12 anonim válasza:
A fehérítő mosószertől kifakul a fekete.
Mosd színes ruhákhoz ajánlott mosószerrel.
10/12 anonim válasza:
Én univerzális mosóport használok, így nincs ilyen gond :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!