Sportcipőt kimoshatok mosógépben?
Figyelt kérdés
mosógép, cipő, sportcipő, sport, mosás, cipőt, sportcipőt, mosógépben, mosógépbe2012. jún. 24. 17:08
1/6 anonim válasza:
Igen. Tedd bele egy mosózsákba, hasonló színű ruhák közé, és 30 fokos kímélő programra tedd be.
Magába ne tedd a gépbe, csak ruhákkal együtt!
2/6 anonim válasza:
Szerintem ki. A múltkor én is kimostam és nem lett semmi baja, csak tisztább lett :)
3/6 anonim válasza:
Én telerakom a gépet cipőkkel és egy hideg vízes programot elindítok. A hideg víz békén hagyja a ragasztót a cipőn.Gyönyörűek a cipőim. :)
4/6 anonim válasza:
Ha a sportcipőt gyakorlatilag utcai cipőként használod, akkor minden további nélkül. Ha azonban kicsit is komolyabban sportolsz bennük és az adott sportra kifejlesztett cipőről van szó (pl. futócipő), akkor nem.
5/6 anonim válasza:
igen, a sima sportcipőt igen, 30 fok, mosózsák, és vedd ki a cipőfűzőt, azt külön mosd. Ha készen van, akkor tömd ki utána újságpapírral, persze ahogy szárad, cserélgesd benne a papírt. Én az erkélyen szoktam szárítani.
6/6 anonim válasza:
En is mindig abban mosom öket. A füzöt sem veszem ki csak meglazitom, hogy atjarhassa a viz.
De vigyazz, egyszer mostam a feher függönyöket, es beledobtam parom feher nör puma cipöjet. Megfeletkeztem rola hogy 90°-on van a mosogep. A 41-es cipöböl 39-es lett.
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!