Cipő talpat hogy lehet tartósabbá tenni?
Figyelt kérdés
lehet nem értelmes amit írtam de lényegtelen az a problémám hogy 2 ugyan olyan cipőm volt már (most kaptam még1et, nem olcsó cipő de lényegtelen) hiába vigyázok rá a járással nagyon kopik a sarkánál ..és az lenne a kérdés hogy nincs e valami olyan ami megóvná vagy valamivel tartósabbá tenné ..mert 2 hónap és a cipőnek gatya előre is köszönöm a választ;)2012. júl. 20. 18:26
11/13 anonim válasza:
A Hervisbe azt mondták, hogy a cipőtalp kopás nem garanciális meghibásodás. Így jártam. 2 hónap alatt elfogyott a vastagtalpú Adidas cipőm talpa. De a hiba bennem van, miközben az 5 éves cipőmet (Ami szintén Adidas) a mai napig hordom, a talpának semmi baja. De a hiba bennem van.
12/13 anonim válasza:
A hiba benned van hogy hittél neki. Jól beetettek te meg megkajáltad amit mondtak.
Legközelebb kitartobbnak kell lenni, vagy ha nincs időd, energiád velük vitetkozni akkor békéltető testület.
13/13 anonim válasza:
Mostanában az a legújabb hogy azzal riogatják az embert h vidd el bevizsgáltatni ~6 ezerért ha jól hallottam és ha nem tartják jogosnak akkor így jártál. El kell menni és bevizsgáltatni, ki fogja fizetni a bolt azt is mert kénytelenek lesznek. Jó lenne ha végre nem néznék teljesen hülyének az embert. Régi ruhák évekig, évtizedekig bírták! Van egy polóm usa-ból kb 80-as évekből és olyan rávasalt szöveg van rajta ami bizts mindenkinek ismerős hogy elkezd eltöredezni meg lejönni. Na érdekes módon azon még csak meg sem repedt a rávasalt matrica.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!