A cipők talpát milyen gyakran szoktátok lemosni?
Igen, épp most fejeztem be...:)
Vizes szivaccsal szoktam áttörölni.
én nem szoktam,csak akkor ha valami olyanba lépek...:)
csak a cipő tetejét (orrát) és az oldalát szoktam.Ha pedig csorog róla a víz akkor néha megy a talpára is,akkor letörlöm,de semmi több.
Régen Mamám minden hazaérkezéskor lemosta a cipőket, amikor hazaértem és levettem a cipőm rögtön rárepült és vizes szivaccsal letörölte a talpát. (meg a táskámat is, végül is az iskolában leraktam a földre és piszkos lehet)
Ma anyum szerintem néha lemossa, én akkor szoktam a talpát ha beleléptem valamibe / ha a teteje is piszkos lett és azt is lemosom / tavasszal téli cipőket, ősszel nyári cipőket megtisztítom és félreesőbb helyre pakolom.
Soha nem mostam.
Mi a házban nem cipőben vagyunk.
Kint meg úgyis koszos lesz...
Ja és nálunk van aszfaltozott járda az utcán, az előszobáig meg 10 méter betonozott járda...
Amikor elteszem az előző évszakban hordott cipőt, akkor. A szekrényben ne álljon már koszos talpon.
Egyébként ha nagyon saras és az oldalát is nagyon vizessel törlöm le... mert akkor az alján is sáros...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!