Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Segítenél egy férfinak mosási...

Segítenél egy férfinak mosási kérdésben? Szerintetek melyik a helyes mosási módszer?

Figyelt kérdés

Automata gépem van és én külön szoktam mosni a minden más ruházattól a zoknikat és az alsóneműt.Nem tartom helyesnek egyberakni őket.Általában 60 fokos pamut programot használok mert gépemen ez a legtakarékosabb.De ebből rendszeresen parázs vita alakul ki a párommal mert ő meg egybe mosna mindent azt mondja hogy ha nincs különbség mert mosás után minden tiszta és higiénikus lesz.

Szóval egybe mindent vagy külön?

2012. júl. 15. 09:56
1 2
 11/12 anonim válasza:
Teljesen felesleges külön mosni, inkább áztasd elő őket! Amikor vasalsz úgyis meghalnak a bacik, amelyik mégsem arra azt mondom, hogy annyi kell:) Egyébként a Venishnek van ilyen baciőlős folteltávolitója, tény egy kanállal a mosógépbe.
2012. júl. 16. 21:23
 12/12 anonim válasza:
0%

férfi vagyok

miért vagyunk igénytelenek? a selyem (alias "sejem") gatya (ha nem az, akkor sry, nem hordok bugyit, hanem alsógatyát) miért jobb, mint a régi jó textil alsógyatya, gumival a végén... ismered, tudod milyen az... nem vagyunk igénytelenek, nektek nagyok az elvárásaitok... nekünk elég a kaja, cigi, kocsi, gép meg egy ágy... erre nektek kell a

60 féle ruha, cipő stb...

skullkid

2012. júl. 21. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!