Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Segítenél egy férfinak mosási...

Segítenél egy férfinak mosási kérdésben? Szerintetek melyik a helyes mosási módszer?

Figyelt kérdés

Automata gépem van és én külön szoktam mosni a minden más ruházattól a zoknikat és az alsóneműt.Nem tartom helyesnek egyberakni őket.Általában 60 fokos pamut programot használok mert gépemen ez a legtakarékosabb.De ebből rendszeresen parázs vita alakul ki a párommal mert ő meg egybe mosna mindent azt mondja hogy ha nincs különbség mert mosás után minden tiszta és higiénikus lesz.

Szóval egybe mindent vagy külön?

2012. júl. 15. 09:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szintén férfi vagyok úgy csinálom ahogy te.Külön mosom a fehérneműket , zoknikat , törölközőket , konyha rongyokat 60 fokon 2 órás programmal.
2012. júl. 15. 10:05
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
És 40 fok meg 1 órányi mosás nem elég a zokniknak meg a fehérneműknek.Nem higiénikus 40 fokon és 1 óra hosszat mosni őket.
2012. júl. 15. 10:07
 3/12 anonim válasza:
16%
hímnemű felebarátom: te normális vagy? a nők dolga a ház tisztántartása meg ilyen dolgok, mi meg eltartjuk őket, és fizetünk nekik... nem fordítva
2012. júl. 15. 10:07
 4/12 A kérdező kommentje:

Első kettőnek köszönöm! A harmadikat arra kérném a kérdésre válaszoljon legközelebb, abszolút nem értek egyet gondolkodásmódjával a férfinak is ki kell venni részét a házimunkából a nő társainknak enélkül is van elég gondja megérdemlik a segítséget!

Úgy látom helyes a módszerem, már csak az a kérdés hogy aki külön mossa az hogy oldja meg azt hogy az alsónemű olyan kis mennyiségű hogy nem ad ki egy adagot az automatában.Nekem épphogy látszik a dob aljában ezért nem éri meg elindítani ezért külön tartok egy hagyományos gépet a kimaradó dolgokra.És ez sok plusz idő és munka sajnos.

2012. júl. 15. 10:27
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne lehetne egybe mosni?

Rengeteg időt, energiát, vizet és mosószert pazarolsz.

2012. júl. 15. 10:49
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

5-en vagyunk egy háztartásban , így könnyen megtelik alsónadrágokkal meg zoknikkal.A koszosabb ruhákat is beszoktuk rakni és így megtelik a dob.

Egyes nők milyen igénytelenek...

2012. júl. 15. 10:55
 7/12 anonim ***** válasza:
35%
Én azt szoktam csinálni, hogy a koszosabb dolgokat bevágom reggel a kádba és némi vízzel meg nagyon kevés mosószerrel beáztatom. Este kicsit megkavargatom, leengedem róluk a vizet. Ha annyira koszos víz jön le róluk, hogy még egy adag vizet ráengedek és kis idő múlva leengedem. Eztán egybefogom őket a többi ruhával és egybe kimosom mindet. Így a mosógép ki van használva, az a max 40 liter víz meg pár csepp mosószer meg 30 Ft-ba sem kerül. Ha kevés koszos mosnivalód van, nem kell kád sem, egy vödör is megteszi.
2012. júl. 15. 11:11
 8/12 anonim ***** válasza:
23%

Egyes férfiak baromi igénytelenek és tájékozatlanok lehetnek.

Biztosan ősköri vászon fehérneműt hordanak ami bírja a 60 fokot meg a 2 órás mosást.

Én csak triumph és tezenis fehérneműt vásárolok. Magamnak és a férjemnek is.

Van már folteltávolító spray is amit ha szárazon a szennyeződésre fújok és rajta hagyom néhány percig, akkor elég a 40 fokos kímélő program.

2012. júl. 15. 11:52
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Én egyben mosok minden hasonló világos színűt 40 fokon. Csak a sötéteket kölön.
2012. júl. 15. 19:27
 10/12 anonim ***** válasza:
76%

Pedig a párodnak van igaza,semmi baja nem lesz a többi ruhának ha egybe mosod a zoknival,alsóneművel.

kivéve ha barna foltosak a gatyáig...

2012. júl. 16. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!