Segítenél egy férfinak mosási kérdésben? Szerintetek melyik a helyes mosási módszer?
Automata gépem van és én külön szoktam mosni a minden más ruházattól a zoknikat és az alsóneműt.Nem tartom helyesnek egyberakni őket.Általában 60 fokos pamut programot használok mert gépemen ez a legtakarékosabb.De ebből rendszeresen parázs vita alakul ki a párommal mert ő meg egybe mosna mindent azt mondja hogy ha nincs különbség mert mosás után minden tiszta és higiénikus lesz.
Szóval egybe mindent vagy külön?
Első kettőnek köszönöm! A harmadikat arra kérném a kérdésre válaszoljon legközelebb, abszolút nem értek egyet gondolkodásmódjával a férfinak is ki kell venni részét a házimunkából a nő társainknak enélkül is van elég gondja megérdemlik a segítséget!
Úgy látom helyes a módszerem, már csak az a kérdés hogy aki külön mossa az hogy oldja meg azt hogy az alsónemű olyan kis mennyiségű hogy nem ad ki egy adagot az automatában.Nekem épphogy látszik a dob aljában ezért nem éri meg elindítani ezért külön tartok egy hagyományos gépet a kimaradó dolgokra.És ez sok plusz idő és munka sajnos.
Miért ne lehetne egybe mosni?
Rengeteg időt, energiát, vizet és mosószert pazarolsz.
5-en vagyunk egy háztartásban , így könnyen megtelik alsónadrágokkal meg zoknikkal.A koszosabb ruhákat is beszoktuk rakni és így megtelik a dob.
Egyes nők milyen igénytelenek...
Egyes férfiak baromi igénytelenek és tájékozatlanok lehetnek.
Biztosan ősköri vászon fehérneműt hordanak ami bírja a 60 fokot meg a 2 órás mosást.
Én csak triumph és tezenis fehérneműt vásárolok. Magamnak és a férjemnek is.
Van már folteltávolító spray is amit ha szárazon a szennyeződésre fújok és rajta hagyom néhány percig, akkor elég a 40 fokos kímélő program.
Pedig a párodnak van igaza,semmi baja nem lesz a többi ruhának ha egybe mosod a zoknival,alsóneművel.
kivéve ha barna foltosak a gatyáig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!