Tapéta leszedése, majd festés?
Sziasztok!
Van egy kis gondom. A főbérlő 25 éve feltett tapétáját kaparom fel éppen, de az alsó réteg, az mindig ott marad, és nagyon nehéz lecsiszolni, az egész szobában pedig oltári nagy munka lenne a lecsiszolás. Kérdésem az lenne, hogy szabad-e rajtahagyni az alsó réteget, és csak annak felületét egyszer átcsiszolni, hogy sima legyen? Nem fogja-e a diszperzit feloldani, vagy később lepereg-e onnan? Vagy muszáj lesz teljesen a vasbetonig leszedni? Alatta van valami vékony fehér réteg, én festéknek nézem, mert amikor bevizeztem ezt az alsó tapétaréteget, akkor jött le vele ez a fehér réteg. Képeket csatolok:
segitek :
tapéta feloldása forro vizeltörténik kis teddy hengerel vagy szivacsal.ha kell 2 3szor is nedvesisdbe jol.
spaklival kapard fel ,mert rá gletellni nem célszerű sőt festék fel is áztathatja.és csunya pupos lesz!
ha glettelsz tömdbe elsőnek a nagy lyukakat , majd ha az egész felulettet kell, enyhén hig gipsz és egy szőrős teddy henger és egy lepke hengerel felkened mint egy festéket ,,,majd 1 perc mulva elhuzod lepkével ,,,mi az a lepke 60 80 cm -es nagy széles huzó spakli lepke a neve lényeg ez.
ezt a muvelettet 2 szer meg csinálod ,,és csiszolhatsz .
...............
ha profi melot akarsz csiszolás után átvizsgéod nem e maradt lyuk vagy hely ahol csunya felulet, majd lekened 1 szer átnézed ujra , ahol rá javitotál, meg gurotod festékkel és le fested egész nagy felulettet.
Basszus én ekkora munkát nem tudok elvégezni, kicsit sokba kerülne csak úgy, mintha festőt hívnék.
Nem lehetne, hogy csak egy felületi csiszolást kapjon, hogy ne legyenek rajta azok a kiálló részek, aztán menne rá a festék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!