Tea beszínezte műanyag pohár alját. Mivel lehet kimosni belőle?
Figyelt kérdés
2012. júl. 12. 08:21
11/15 anonim válasza:
Én egy nagyon pici tömény domestost szoktam ilyen helyzetben önteni bele. Nem is kell vele semmit csinálni,mert leszedi magától. Aztán addig öblítem,amíg már nem érzem a szagát. Úgy csak nem lesz baj belőle!?! ;o)
12/15 feketepeter válasza:
Ecet is jó (ecetsav), de a citromlé még jobb (citromsav), mert kellemesebb a szaga, nem kell hosszasan öblíteni. A Cif, Domestos és társaival szemben még annyi előnyük is van, hogy környezetbarátak.
14/15 anonim válasza:
Olyan műanyag dobozba, amibe legalább fektetve belefér a pohár: kb 2 deci vízhez 1 mokkáskanál= 2-3 milliliter hypo,amíg fehér lesz, áztatni. Utána ecetes vízzel kiöblíteni, majd csapvízzel, csak azután igyál belőle. Évek óta így csinálom, műanyag pohár ronda, DE a hideg tovább hideg, a meleg tovább meleg benne...
15/15 anonim válasza:
Feketepeter válasza tökéletes. Én is azt használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!