Milyen háztartási gépek szügségesek egy lakásba?
Figyelt kérdés
itthon lakok de kiköltöztek a rokonok külföldre és már van egy pár és arra lennék kíváncsi hogy mik kellenek még amikhez eddig hozzá jutottam egy helységben tárolom előre is köszönöm! szép napot2012. jún. 28. 14:05
1/7 anonim válasza:
mosógép
mikró
porszivó
hűtő
tűzhely
ezek a szükségesek
kevésbé szükségesek,de jó ha van:
kenyérpiritó
melegszendvicssütő
gofrisütő
botmixer
turmix
páraelszivó
hajszáritó
hajsütő
hajvágó
2/7 anonim válasza:
mosógép
mosogatógép
hűtő
mikró
tűzhely
porszívó
fagyasztó
konyhába elszívó
kisebb gépek:
cukor daráló
aprító
turmix
kenyérpirító
4/7 anonim válasza:
Nekem van egy mikróm meg egy hűtőm. Meg egy indukciós főzőlap ami egy helyes, bőven elég. A többi nem szükséges. Aztán meg panaszkodtok hogy drága az áram!
5/7 anonim válasza:
Utolsó akkor te egyedülálló vagy gondolom.
Hogyha vannak már gyerekek akkor a mosógép alap és jó van mosogatógép is.A 4 "lángos" tűzhely is alap.Porszívó is alap.
Az hogy nincs mosógép és mosodába kell hurcolni a szennyest szerintem az nagyon macerás lehet.
6/7 anonim válasza:
Nem macerás, elviszem anyumhoz, kimossa, így elég 1 mosógép 3 családnak, nem kell mindenkinek költekezni.
7/7 anonim válasza:
szerintem is alap a huto, tuzhely, mosogep, porszivo, mixer! aztan bovitheto mikroval, kenyerpiritoval, mosogatogeppel, nyirogeppel, hajszaritoval a gyujtemeny. en szeretem ha van melegszenvics is a hazban:) es turmix..paraelszivo is magyon hasznos. legkozelebb pedig kenyersuto gepet fogok venni! mindezt persze menet kozben. legeloszor a hutot es a tuzhelyet vasaroltuk meg, aztan szep sorban a tobbit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!