Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Milyen háztartási gépek...

Milyen háztartási gépek szügségesek egy lakásba?

Figyelt kérdés
itthon lakok de kiköltöztek a rokonok külföldre és már van egy pár és arra lennék kíváncsi hogy mik kellenek még amikhez eddig hozzá jutottam egy helységben tárolom előre is köszönöm! szép napot

2012. jún. 28. 14:05
 1/7 anonim ***** válasza:
86%

mosógép

mikró

porszivó

hűtő

tűzhely

ezek a szükségesek

kevésbé szükségesek,de jó ha van:

kenyérpiritó

melegszendvicssütő

gofrisütő

botmixer

turmix

páraelszivó

hajszáritó

hajsütő

hajvágó

2012. jún. 28. 14:12
 2/7 anonim ***** válasza:
71%

mosógép

mosogatógép

hűtő

mikró

tűzhely

porszívó

fagyasztó

konyhába elszívó

kisebb gépek:

cukor daráló

aprító

turmix

kenyérpirító

2012. jún. 28. 14:18
 3/7 anonim ***** válasza:
60%
A fiam szerint elég egy ps3
2012. jún. 28. 14:36
 4/7 anonim ***** válasza:
72%
Nekem van egy mikróm meg egy hűtőm. Meg egy indukciós főzőlap ami egy helyes, bőven elég. A többi nem szükséges. Aztán meg panaszkodtok hogy drága az áram!
2012. jún. 28. 16:23
 5/7 anonim ***** válasza:
86%

Utolsó akkor te egyedülálló vagy gondolom.

Hogyha vannak már gyerekek akkor a mosógép alap és jó van mosogatógép is.A 4 "lángos" tűzhely is alap.Porszívó is alap.

Az hogy nincs mosógép és mosodába kell hurcolni a szennyest szerintem az nagyon macerás lehet.

2012. jún. 28. 16:26
 6/7 anonim ***** válasza:
60%
Nem macerás, elviszem anyumhoz, kimossa, így elég 1 mosógép 3 családnak, nem kell mindenkinek költekezni.
2012. jún. 30. 18:25
 7/7 anonim ***** válasza:
80%
szerintem is alap a huto, tuzhely, mosogep, porszivo, mixer! aztan bovitheto mikroval, kenyerpiritoval, mosogatogeppel, nyirogeppel, hajszaritoval a gyujtemeny. en szeretem ha van melegszenvics is a hazban:) es turmix..paraelszivo is magyon hasznos. legkozelebb pedig kenyersuto gepet fogok venni! mindezt persze menet kozben. legeloszor a hutot es a tuzhelyet vasaroltuk meg, aztan szep sorban a tobbit.
2012. júl. 2. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!