Használhatom a mosogatógépet Somat multitabbal úgy, hogy mellette öblítőszert is használok?
Már több mint 10éve van nekem mosogatógépem . Kiprobáltam az összes tablettát, port, meg öblítöt sok sok verzióban.
Ami a lényeg:jó minüségű tabletta és olcsobb öblítő.De öblítö mindig kell.
Öblítő NEM kell, ha tablettát használsz, viszont só az MINDIG!
Én soha nem használok öblítőt, és gyönyörűek az edényeim, poharaim.
Ha nem oldódik fel a tabletta, az azért van, mert rossz minőségű.
Nálunk,a vízkeménység 16-os a használati szerint 5-ös fokozatra kellett állítani a sót és 4-re at öblítőt Nem tetszett az eredmény
elkezdtem kísérletezni a végén a só max 7-en áll az öblítő 5-ös fokozaton azóta minden ragyog - persze tisztítani is kell amikor gyári tipp szerint volt beállítva 2 hónap után megint tisztítani kellett most 8 hónapig nem kell tisztítást végezni a tabletta Finisch classic, a só mindegy a a LIDL-s is jó; a Somat -só is az öblítő is mindegy ami a legolcsóbb :t /kg. Vianniban kb ezer ft/ liter- körül kell nézni mi , hol a legolcsóbb tavaly az tabletta darabja 22 ft volt -akciósan a só 266FT/ kg de van ahol ez is olcsóbb kilónként a tisztító is mindegy milyen mindegyik jó a drága sem jobb, mint az olcsóbb Összegezve: minél lágyabb a víz annál szebb az eredmény mosogatás 65-70 fokon szárítás 70 fokon "intenzív szárítás"-ha van ilyen funkció. 23 éve van mosogatógépünk az első Pelgrim 20 évig bírta kisebb javításokkal - az első alkalommal- a "szakszerviz" panelt cserélt volna 46 ezerért de kiderült csak egy ezer forintos relét kell cserélni ami nem volt 3ezer se munkadíjjal együtt. ja és a garancia 5 év de évente meg kellett volna nézetni velük.- soha többet pelgrim! Most Bosch 12 terítékes beépíthető van helyette , de nem hiszem hogy ez is megy kb. 20 évet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!