Felesleges (nek tűnő) háztartási gépek?
Szárítógép. De csak az én szemszögemből, megértem, hogy egy panelban nagyon hasznos, ha fél óra alatt megszárad minden, de a saját véleményem alapján feleslegesnek találom.
Viszont a morzsaporszívó nagyon is hasznos!!! :)
Mindenkinek más :)
Én most (de leginkább múlt héten, amikor nem lehetett kint teregetni) bele vagyok betegedve, hogy elromlott a mosó- szárítógépem és egy kölcsön mosógépem van, ami nem szárít :(
Morzsaporszívó: tudok nélküle élni, bár praktikus ha a csemeték a kanapén esznek kekszet.
Én feleslegesnek tartom a csak aprító masinákat.
Kenyérsütő: szépen dagaszt, de ennyi, utána úgy is a sütőben sütöm meg - bár nem csak kenyeret szoktunk vele dagasztatni.
Porszívóhoz 65 féle fej. Soha nem használom - mármint a különböző fejeket nem használom, a porszívót igen.
Szőnyegtisztító gép: vannak már nagyon jó áron háztól-házig rendszerben működő tisztító cégek.
A kenyérsütőm én imádom. Sütni szeretek, de ez a dagasztás-kelesztés nem az én világom. Így csak bedobálom a gépbe a hozzávalókat és egy óra múlva kiveszem a kész tésztát!
Szárítógépem nincs, de szeretnék egyszer. Barátnőmnek van, elég jó kis szerkezet, de még meg vagyok nélküle. Ahogy mosogatógép nélkül is. Még csak ketten vagyunk ill. két és felen:), szóval azt a pár tányért el tudom mosni.
A salátacentrifuga szerintem is felesleges. Én ha megmostam belerakom pár percre a csepegtetőbe és kész!
De pl. nálam felesleges a nyújtódeszka is. Akkora munkapultom van,hogy általában azon nyújtom. Belisztezem és úgy. Ha végeztem, akkor könnyen le tudom takarítani. A nyújtódeszka meg akkora,hogy a mosogatóba nem fér be, mindig a kádban kell vele szórakoznom!
Igazából a legtöbb könnyen nélkülözhető. Nekem ami fontos, az a fritőz, meg a habverő botmixerfejjel. A kenyérsütőre most kaptam rá, jó csak kár hogy ilyen nagy.
Mikróm viszont nincs, nem mondom hogy felesleges, de simán megvagyok nélküle.
Ami totál felesleges (nekem általában nincs is), az a mindenféle aprítógép, meg a sok egy-egy feladat végrehajtására képes kis eszköz.
A szárítógépet szintén feleslegesnek tartom, igen ritka az az eset, hogy azonnal kell a ruha, így felesleges szennyezni a környezetet vele.
Ja egy időben nagy sláger volt az elektromos kés, annak sincs sok értelme.
Nekem már egy sincs,tanultam anyám gyűjtögető hibáiból:)
-fritőz..olajpazarlás,és csak a helyet foglalja
-mindent tudó kávéfőző...mindenki az ezeréves kotyogós ízét szereti
-elektromos párolóedény...1x használtuk,vizben finomabbra párolódik minden és olcsóbb is a gáz az áramnál
-turmixgép...mosogatni szörnyű,egyszerűbb a botmixer
-szeletelőgép...boltban mindent felszelnek ingyen,1x se használta még
-kávédaráló...mindent darálva vesz
-elektromos kés kenyérhez...szeletelt kenyérhez nem igazán kell
-kenyérsütő...párológép2...dagasztani ugynugy meg tudom a mixer géppel,dülni megsül tepsiben is,és olcsóbb
Általánosítani nem lehet! Mindenkinek más a fontos!
Nekem pl. ilyen a fritőz, de más meg imádja. Vagy a kávéfőző. Imádom a kávét. A kávéfőzőm magának le is darálja. Nálunk speciel ezt mindenki jobban szereti, mint a kotyogós kávét. Kevesebbet is kell bíbelődni vele. De másnak meg ez nem fontos.
Barátnőm pl. az istenért se venne fokhagymaprést,mert reszeli. Én utálom reszelni, tehát préselem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!