Vasalónál a függőleges gőzölés mit jelent?
most vettem egy philips gc4410 es vasalót a kérdés pedig az hogy ugyebár függőleges gőzölés ez nálam kb annyit jelent hogy ha fuggőleges helyzetbe van a vasaló akkor is annyi gőz jön ki mint vizszintes helyzetbe ez egy rajzolt képen a doboz oldalán ábrázolvan is van...
de lehet hogy edig rosszul tudtam?
amikor függöleges helyzetbe tartom a vasalót akkor leáll a gőzölés és semmi se történik csak egy ugynevezett [gőzlövet ] funkciot tudok alkalmazni ami hát függőleges helyzetbe szerintem nem sokat ér..
ez direkt van igy vagy hibás a termék amit vettem ?
Direkt így van, nem hibás a vasalód. Függőleges helyzetben gőzlövetet használsz.
Nekem másfajta Philipsem van, de az is így csinálja. Gyönyörűen ki lehet vele vasalni a blézereket, függönyöket (a függőleges gőzzel).
köszönöm az eddigi válaszokat azt irja hogy tud fuggőleges gőzölést illetve még egy bekezdés hogy a gőzlövet működik fuggőleges helyzetben
tehát akkor mégegyszer a függőleges gőz csak annyi hogy a vasaló fuggőleges helyzetbe van és nyomogatod azt a gombot hogy jöjjön a gőzlövet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!