Gipszkarton falra hogyan tegyek fel a padlószőnyeg és a fal találkozásához fa takarólécet? Szögbelövővel?
Igen, közben én is idáig jutottam, hogy nem akarom, hogy a szomszéd kutyája is megdögöljön egy gellert kapott szögtől:D
Okés, akkor tipli meg csavar, aztán csókolom. 40-50cm-enként megcsavarozom az már elég nem?
Hát az itteni munkát nem jellemezném, olyan a fal mint az ökörhu@yozás, tehát ragasztani nem tudom sajnos...
Ha jól látom, az alján van egy fa vezető, de úgy gondolom, hogy a tartószerkezet is fából van, lévén Amerikában rengeteg a fa. A legbiztosabb megoldás a szárnyas tipli használata lenne, arról nem is beszélve, hogy hamarosan bővül a család, és ha esetleg valamit szeretnék változtatni, akkor egyszerűen csak lecsavarom a takarókat, mivel elképzelhető, hogy padlószőnyeget kivágom innen, aztán leparkettázom az egészet.
Mivel nem én építettem a házat, így nem tudom, hogy milyen a tartószerkezet ezért akarok biztosra menni a szárnyas tiplikkel.
Nyugodtan használhatsz szögbelövő pisztolyt. Méghogy átlövi a falat...
A 3,2mm-es hátfalat lőjük fel vele.
Egy pötty sziló és mehet a szeg.
Pl ezzel: [link]
Igen, eddig is szögbelövővel voltak fent, tehát azzal is meg lehetne csinálni, de mivel csak ilyen kompresszorost lehet itt kapni, $300-ért, ami egyébként nem is zavarna, mert később is jó lesz az még, de soha nem használtam ilyet, nem tudom, hogy van-e ezeken nyomásszabályzó, vagy valami ilyesmi, tehát inkább vettem szárnyastiplit, fúrom, csavarozom fel őket:D
Köszi a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!