Hasznal valaki kozuletek ecetet mosogepbe, mosashoz? Mire jo? Oblito helyett? Vizko ellen? Nem lesznek ecet szaguak a ruhak?
Figyelt kérdés
2012. jún. 15. 19:19
11/18 Mamechiho válasza:
Hát az attól függ: ha tudja, hogy a színes ruha nem ereszti a szint, akkor nyugodtan rá lehet önteni a közönséges bolti ecetet. Én lila és fekete blúzból egyaránt szépen kitisztítottam dezodor foltot és nem vette ki a színét.
12/18 anonim válasza:
Én is használok ecetet, az öblítő tartályba.Kb 2 evőkanálnyit, a többi víz. Már évek óta használom így, és nem vettem észre barna rozsdafoltokat sem ruhán, sem a kiömlő víznél sem.A színes ruháknál is használom, szerintem nem szívja ki a színét.Sőt, nekem anno az anyukám mindig azt mondta, ha az új ruhát magában kézzel, ecetes vízben mosom ki először, akkor nem engedi annyira a színét.. Én általában 10%-os ecetet használok, épp ami akciós:) Szagtalanít is valóban, illetve gombaölő, és fertőtlenítő hatással is bír..
13/18 A kérdező kommentje:
elindotottam a gepet. 1 deci ecethez 2 deci vizet kevertem es azt ontottem az oblito tartalyba. ariel gelkapszulaval mosok. kivancsi vagyok az eredmenyre!
2012. jún. 19. 09:08
14/18 p64 válasza:
A Mosószóda is szuper dolog ahogy mondtad, már soket hallottam róla, csak nálunk itt megszűnt a háztartási bolt , azóta sehol nem kapok, hol lehetne keresni? Bp.-i Csepeli vagyok... Előre is köszi
15/18 anonim válasza:
Én legújabban gyógynövény szaküzletekben látok ilyen nagyszerű dolgokat.
16/18 p64 válasza:
gyógynövény boltra nem is gondoltam, de minden oda kerül lassan, hogy drágábban lehessen eladni... Azért köszi az infót :-)
17/18 anonim válasza:
Én 20%-os ecetet szoktam használni, kb. havonta 1x, beleöntöm a mosógépbe, beleteszem az összes konyharuhát, 90 fokon elindítom, és úgymond kifőzöm a mosógépet. Kijön a vízkő, és a konyharuhák is mint ha újak lennének!
18/18 A kérdező kommentje:
en 9%os ecettem mostam, higitva 2 resz viz 1 resz ecet. nincs ecetszag, cserebe a kellemes ariel illat erzodik es puhak a ruhak.
2012. jún. 21. 16:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!