Melyik az a mosógép, amelyiken lehet Facebookozni? És hol lehet kapni?
Figyelt kérdés
Láttam a neten hogy: FB üzenetküldés mosógép használatával.
Tényleg van már ilyen érintőképernyős (wifis?) mosógép?
2012. jún. 7. 14:35
1/14 anonim válasza:
nemtom, egyszer be akartam menni egy lépcsőházba, de úgy összenyomkodtam mindent a kaputelefonon, hogy bejelentkeztem rajta a facebookra
3/14 anonim válasza:
Na ne viccelődjünk már mosógéppel hol élsz te? Nálunk is csak a fagyasztóval lehet bejelentkezni.
4/14 anonim válasza:
Sajnos nálam csak a mikróról megy az fb.
5/14 A kérdező kommentje:
Szóval ezt benéztem? Hát most ezt is tudom :D
2012. jún. 8. 10:04
6/14 anonim válasza:
Nem, nem nézted be. Vannak már ilyen gépek, de csak tesztüzemben, vagy kisszériásak. Ha van másfél millád egy mosógépre, akkor külföldről tudsz rendelni. De ha nincs, akkor inkább várj még, néhány éven belül várhatóan teljesen normál áron lehet kapni majd.
7/14 A kérdező kommentje:
Köszi. Amúgy nem vagyok FB mániás, napi egyszer megyek fel max., csak érdekelt hogy tényleg fejlődött-e már idáig a technika :)
2012. jún. 8. 15:08
8/14 anonim válasza:
Én is egyszer megyek fel rá egy nap aztán lese jövök.
9/14 anonim válasza:
Adom az előttem lévő kommentet!
10/14 anonim válasza:
Dehogy.:'D az úgyvan hogy aki írt ottvan h mosógép használatával arra katt! és csak beírsz valamit a sávba és azt írja h mosógéppel írtad.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!