Hova kell önteni a mosóport? Melyikkel járok jobban?
Használati utasításban benne van(ne mondd hogy nincs mert ha máshol nem akkor a neten megtalálod!).
Amúgy szinte az összes gépnél a sorrend szemből nézve:
-bal szélső rekesz a mosószer előmosáshoz
-középső rekesz a mosószer főmosáshoz
-jobb szélső rekesz az öblítőszer
4. ilyet ne írj le! Nálam például bal szélső a főmosás, középső az öblítő, jobb szélső az előmosás :D
Egyébként létezik dobba rakható mosópor adagoló, nagymamám olyat használ. Egy kis műanyag dobozka, lyukak vannak a tetején. Ebből nem szóródik ki a por, csak mosás közben, és akkor már fel is oldódik.
Igazából attól függ, hova érdemes tenni a mosóport, hogy milyet használsz. Az olcsóbbak sokszor nem oldódnak fel teljesen. Ha ilyet használsz, azt inkább a dobba szórd. De ne a ruhákra! Az a legegyszerűbb, ha először a mosóport szórod bele, az kipotyog a dobból és leül az üst aljára, onnan meg csak oldódás után kerül vissza a ruhákra. Vagy ha felültöltős a géped, akkor az is lehet, hogy miután becsuktad a dobot, annak a tetejére szórod.
4.-ik vagyok és az utánam hozzászólót kérdezném hogy miért ne írjam amit írtam?!
Ha tudsz olvasni látnád hogy az írtam hogy a legtöbbnél, nem mindegyiknél-én is láttam már más sorrendben!
És azt hiszem 3 év műszaki eladói és 10 év háztartásigépszerelői tapasztalattal bátran leírhatok ilyeneket!
Nekem is bal oldalon van az öblítő rész!:)
Általában így van jelölve az öblítőtartályon:
Kis virág-Öblítő
I - Előmosás
II - Főmosás
Cl - Fehérítő (ez nem minden mosógépnél van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!