Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mit tegyek hogy ne szurkuljene...

Mit tegyek hogy ne szurkuljenek be a hofeher ruhak?

Figyelt kérdés
miota mashova koltoztunk es uj mosogepet vettunk, meg az addigi hofeher ruhak is beszurkultek..mivel mossak? mit csinalok rosszul?mossak magasabb hofokon, vagy hagyjam el a lagyitot?
2009. jún. 27. 19:14
 1/4 anonim válasza:
100%
Fontos, hogy szigorúan betarsd, hogy ne kerüljön fehéren kívül más szín a gépbe. És a mosószer lehetőleg fehér ruhákhoz való legyen.Ezen kívül clorxot vagy bármilyen más ruhafehérítőt tegyél a mosószer mellé. Nekem szép fehérek maradnak mert mindíg teszek cloroxot. Próbáld ki!
2009. jún. 27. 20:47
 2/4 anonim válasza:
100%
Anyukám azt csinálja, hogy ha valami fehér beszürkül, azt beáztatja Vanish-be, eddig bevált.
2009. jún. 27. 21:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia! Épp a napokban válaszoltam egy hasonló kérdésre. Neked is csak azt tudom mondani, hogy a beszürkülésben sajnos gyakran a víz a ludas. Anyukám is mindig kérdezi, mit csinálok, hogy nálam olyan szép fehérek a ruhák. A vicc az, hogy pontosan úgy mosom, mint ő (Ariel+Clorox, végül Coccolinoval öblítek), ugyanolyan típusú mosógépben és nála szürkülnek, nálam hófehérek. Csak azt nem tudom, hogy ezt a keményebb vagy lágyabb vagy milyen víz csinálja.

Gyanítom, nem te csinálsz bármit is rosszul, a víz a bűnös.

2009. jún. 28. 05:56
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

A kemény víztől is szürkülhetnek a ruhák. Beletapadnak a ruhába az apró vízkövek.

Nálunk is nagyon kemény a víz, ezért a fehéreket mindig mosószódával és szódabikarbónával mosom (40 fok is elég nekik) és ecettel öblítem. (az ecet is vízkőoldó)

Nem lesz ecetszagú a ruha, de szép fehérek és puhák.

2009. jún. 28. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!