Ha hófehér függönyeimet silán sárga öblitővel öblitem, akkor besárgulhatnak tőle a függönyök?
Figyelt kérdés
2009. jún. 29. 16:02
2/9 anonim válasza:
persze a rózsaszíntől meg rózsaszínek lesznek. Tanácsolom, hogy lehetőleg fehér mosóport használj és ne ezeket a színes folyékony mosószereket mert ha a kék ariel befogja kékre a sárga silan meg sárgítja, akkor máris zöld lesz a hófehér függönyöd.
3/9 A kérdező kommentje:
Utólsó!!!!!Nagyon kedves vagy mondhatom!
2009. jún. 29. 16:13
4/9 A kérdező kommentje:
utólsó!Kö-csög vagy!
2009. jún. 29. 16:14
5/9 anonim válasza:
Kedves Kérdező, azért ismerjük el, elég butuska kérdés. Ha átgondolod egyszer, akkor szerintem te is rájössz, hogy nem kellett volna megkérdezned.
6/9 anonim válasza:
tudod azt szokták mondani, h hülye kérdésre hülye válasz! amúgy a k.csögözés nem engem minősít. Jah és UTOLSÓ:-)
7/9 anonim válasza:
Nem volt kö-csög a 2. válaszoló, a kérdező annál inkább.
Hülye kérdésre hülye válasz....
Hogy fogná be a színes öblítő a fehér függönyt? Miért, a többi fehér cuccodat befogja?
8/9 A kérdező kommentje:
Én már olvastam itt olyat hogy azt irták sárgább lett a függönye!!!
2009. jún. 29. 23:07
9/9 anonim válasza:
anyám meg rózsaszín öblítőt használ a fehér gatyáimhoz és már nem fehérek hanem rózsaszínűek!!!
de most komolyan: ezt most nem hülyeségből kérded?! mert az öblítő hol fogná be a ruhákat?! hogyha meg volt olyan aki ezt írta az vagy hülye vagy a fehér cuccok közt benn hagyott egy sárgát. vagy egyszerűen ráhugyozott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!