Szerettek mosogatni?
Figyelt kérdés
Na nem géppel:) ) Én most indulok, de ezt valahogy nem szeretek:(2009. jún. 27. 14:20
11/17 A kérdező kommentje:
Köszi,hogy írtatok.Örülök,hogy nem csak nekem nem kedvencem:)
2009. jún. 27. 15:52
12/17 anonim válasza:
nem hogy utálom hanem gyűlölöm!Naponta többször mosogatok!Nincs se hossza se vége!!!
Már most veszünk mosogatógépet mert sok időm elmegy rá pedig helyette szivesen mást is takaritanák!
Ezen kivül szeretem a házimunkákat,mindig tisztaságvan nálunk,persze én itthon vagyok férjem dlgozik van rá időm,de mikor dolgoztam akkor is tisztaság volt. Csak akkor annyi különbséggel hogy ,hajnal 1 ig csináltam. 3 naponta mosom az ágyneműhuzatot,ezt szeretem csinálni.De nem számolom a napokat,csak úgy jön magától!
13/17 anonim válasza:
Nem szeretek mosogatni, sőt utálok. Undorodom attól, hogy zsír éri a kezemet. Egyik ismerősömnél táttam, hogy teleengedi a mosogatót és beledobálja az edényeket és ebben úszkálnak a kajamaradékok. Ettől majdnem behánytam. rossz belegondolni,hogy például az ázott kenyérmorzsák rátapadnak a kezemre! Nagyon rendszerető , tiszta lány vagyok de a mosogatást átadom másnak amikor csak lehet!
14/17 anonim válasza:
Hááát... a mosogatásnál csak a halom piszkos edényt utálom jobban. Szóval mosogatok. De alig várom, hogy legyen egy jó mosogatógépem!:-)
15/17 anonim válasza:
Utálok A feleségemnek egy gyenge pillanatomban megígértem,hogy elmosogatok,vállaljak valami házimunkát,porszívozni még jobban utáltam,Azóta csak én mosogatok,23 éve 4személy után.Hiába vettem mosogatógépet az magától nem töltődik be.Olyan szinten,hogy ha a munkám miatt 4 napig nem jövök haza négy napi edény mosatlan.Akkorra a konyhánkat már az ENSZ is katasztrófa súlytotta területté nyílvánítaná.Ilyenkor irigylem a Tradícionális elveket valló férfiakat.Jut eszembe mehetek mosogatni mert 2 napra megyek dolgozni és akkor ha hazajövök rosszabb lesz!
16/17 anonim válasza:
Én fiú vagyok és szeretek:$ Szivaccsal könnyű is, és hamar megvan. Nagyon bejön nekem ha egy lányt látok mosogatni, szeritnem az nagyon aranyos mikor egy lány fog egy szivacsot, és nekiáll mosogatni:) De ha eggyütt csinálom vele, az is jó:)
17/17 anonim válasza:
Általában nem. De néha jól esik, a forró vízben matatni, és zenét hallgatni közben. Itthon ugyan mosogatógép van, de a mamáknál, meg a kollégiumban nyugodtan pancsolhatok a mosogatószeres vízben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!