Szerettek mosogatni?
Utálok. Kiázik a kezem, kesztyűben meg nem tudok fogni. Télen sem hordok kesztyűt, nemhogy mosogatáshoz.
Néha viszont muszáj, ha nincs elegendő dolog a gépbe, vagy nem olyan fajta, amit beletehetek. De csak halasztgatom..
Szeretek.
Előbb a poharakat! Fényesre!Kompótostál, csésze, kistányér.
Aztán a tányérokat. Aztán elmosom az evőeszközt, mert azt nem szeretem.
Forró vizet használok. Utánna a lábast végül a serpenyőt.
A pultra tiszta konyharuhát teszek, arra borogatom a többletet. Végül lemosom a gázt. Fényesre.
Nagyon fontos: csak Cifet használok, a variációk nem elég jók. Mosógatószernek megveszem ami tetszik: zöldalmaillatú, balzsamos stb. Kiteszem egy kis kinyomós üvegbe(mint a kézmosóadagoló) nagyon szép, ahogy a színes anyagon átsüt a nap. A szivacsom mindig új, vagy legalábbis nem csúnya. Kettő szivacs van, egy serpenyős, és egy poharas. Van egy direkt mosogatós körömkefém. Hidegzsíroldó csodákra képes. Nem egyformák, ki kell próbálni több terméket.
A mosogató mellett kis adagolós kézbalzsamot tartok. Végül kiterítem akonyharuhákat száradni és frisset teszek ki.
Ha tartod mindig a szisztémát, jól ellazít. Közben mindig átgondolom ki hogy szólt aznap.
Nagyon fontos a zene. Mosogatás előtt össze kell állítani a szgépen a megfelelő zenesort.
Mosogatás után leülök kávézni az újsággal.
Amúgy rendetlen vagyok és koszos.
Az túlzás, hogy odavagyok érte, de jobban szeretem a mosogatást, mint a házimunka nagyobbik részét. Ez hamar megvan és látványos az eredménye :)
31/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!