Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Szerettek mosogatni?

Szerettek mosogatni?

Figyelt kérdés
Na nem géppel:) ) Én most indulok, de ezt valahogy nem szeretek:(
2009. jún. 27. 14:20
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szeretek, bár valamikor megnyugtat. de szerencsére nem is nagyon kell sokat mosogatnom
2009. jún. 27. 14:23
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Utálok. Kiázik a kezem, kesztyűben meg nem tudok fogni. Télen sem hordok kesztyűt, nemhogy mosogatáshoz.

Néha viszont muszáj, ha nincs elegendő dolog a gépbe, vagy nem olyan fajta, amit beletehetek. De csak halasztgatom..

2009. jún. 27. 14:29
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Utálok! Elvált férfi vagyok, a kínok kínját állom ki, ha mosogatni kell, de utána nagyon meg vagyok elégedve magammal.
2009. jún. 27. 14:33
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2009. jún. 27. 14:34
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem a kedvencem, de megcsinálom. utána jó érzés, hogy szép tiszták az edények. utálom, ha halmokban állnak. de azt nagyon nem szeretem, ha újra kell mosogatnom az edényeket, mert nem képesek rendesen elmosni. sajna a lakótársaim tök igénytelenül mosogatnak, koszos marad az edény utánuk. már szóltam nekik, hogy normálisan mosogassanak, hiába. aztán megmondtam, hogy akkor ezentúl csak én mosogatahatok. de ez sem vált be, mert ugyanúgy készséggel mosogatnak, persze hanyagul...:S
2009. jún. 27. 14:38
 6/17 anonim ***** válasza:
97%

Szeretek.

Előbb a poharakat! Fényesre!Kompótostál, csésze, kistányér.

Aztán a tányérokat. Aztán elmosom az evőeszközt, mert azt nem szeretem.

Forró vizet használok. Utánna a lábast végül a serpenyőt.

A pultra tiszta konyharuhát teszek, arra borogatom a többletet. Végül lemosom a gázt. Fényesre.

Nagyon fontos: csak Cifet használok, a variációk nem elég jók. Mosógatószernek megveszem ami tetszik: zöldalmaillatú, balzsamos stb. Kiteszem egy kis kinyomós üvegbe(mint a kézmosóadagoló) nagyon szép, ahogy a színes anyagon átsüt a nap. A szivacsom mindig új, vagy legalábbis nem csúnya. Kettő szivacs van, egy serpenyős, és egy poharas. Van egy direkt mosogatós körömkefém. Hidegzsíroldó csodákra képes. Nem egyformák, ki kell próbálni több terméket.

A mosogató mellett kis adagolós kézbalzsamot tartok. Végül kiterítem akonyharuhákat száradni és frisset teszek ki.

Ha tartod mindig a szisztémát, jól ellazít. Közben mindig átgondolom ki hogy szólt aznap.

Nagyon fontos a zene. Mosogatás előtt össze kell állítani a szgépen a megfelelő zenesort.

Mosogatás után leülök kávézni az újsággal.

Amúgy rendetlen vagyok és koszos.

2009. jún. 27. 15:06
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó. ha ez igaz, akkor te mosogatásfanatikus vagy:D én mindig azt mosom el, ami éppen kézre esik a kuplerájban, eszembe se jutna ilyen szisztémát teremteni, mint neked.
2009. jún. 27. 15:24
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
én is szeretek,de nem fanatikusan.utálom,ha halomba áll,inkább gyorsan elmosom szép tisztára :)
2009. jún. 27. 15:28
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Az túlzás, hogy odavagyok érte, de jobban szeretem a mosogatást, mint a házimunka nagyobbik részét. Ez hamar megvan és látványos az eredménye :)

31/F

2009. jún. 27. 15:29
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Különösebben nem, de elvagyok vele.
2009. jún. 27. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!