Plüssjátékokat hogy mostok a gépben?
1. Kinyitom a gépet.
2. Beteszem a plüssállatot.
3. Becsukom az ajtót.
4. Mosóport és öblítőt teszek a gépbe.
5. "Most megdöglesz, Brumi! Muhahahahahahaaaaaa"
6. 4A-n elindítom a gépet.
Az 5. pont a legfontosabb.
Nos, tulajdonképpen valóban.
Az okos hülyéskedik, a hülye meg okoskodik. (Bár ez elég okoskodósan hangzik...)
30-fokon rövid programon.
Folyékony gyapjúmosószerrel és öblítözöm is.
Szép tiszták és mintha új lenne.
Én úgy mint az első válaszoló, kivéve az 5. pontot!
:D
Ja, és utána mennek a napra száradni!
:)
Én is mint az első, mi az 5. pont helyett, együtt nézzük a gyerekkel, hogy fürdik a maci. :)))
Ja, és én folyékony mosószert teszek mellé, de csak keveset, mert a fő cél csak a portalanítás.
Fúúú..nekem kimosták egyszer az állataimat,összeugrott bennük az anyag és ritka csúnya lett,pedig akkoriban drágának és minőséginek számító "kis állatkák" voltak,szval nem gagyi minőség.
Ezek után mi fagyasztottuk őket. Zsákba be,fagyóba be,1 nap után kivesz,kiolvad,és kész:) de ez még 15 évvel ezelőtti módszer,azóta nemtudom mennyit változhatott a plüssállat minőség.
Ha van hely a fagyasztódban, akkor tedd egy szatyorba őket, és 1 éjszakára be a fagyóba. Semmi bajuk nem lesz (nem ugrik össze benne a töltet, nem áll össze a szőr), de mégis a bacik 99%-át kinyírja.
Ha koszos, akkor előtte popsitörlővel szedd ki belőlük a koszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!