Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Melyik sorrendet követitek,...

Melyik sorrendet követitek, előbb felmostok, azután porszívóztok, vagy előbb porszívóztok és utána mostok fel?

Figyelt kérdés
Nálunk ez örök kérdés. :)

2012. febr. 29. 21:50
1 2
 1/12 anonim válasza:
Alap, hogy előbb porszívó.
2012. febr. 29. 21:52
 2/12 anonim ***** válasza:
Előbb porszívózunk.
2012. febr. 29. 22:13
 3/12 anonim ***** válasza:
Én is előbb porszívó, poreltakarítás, utána mosok fel.
2012. febr. 29. 22:16
 4/12 anonim ***** válasza:
Előbb a porszívó. Minek a felmosóval szétkenni a port?
2012. márc. 1. 08:19
 5/12 anonim ***** válasza:
Egyértelműen előbb porszívó (de én azt ritkán szoktam, inkább sepregetek, mert sehol sincs szőnyegünk) utána mosok fel!
2012. márc. 1. 09:12
 6/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egyértelmű. A koszt, port nem kenem szét a felmosóval. Ez soha nem fordult meg a fejemben.
2012. márc. 1. 13:37
 7/12 A kérdező kommentje:
köszönöm! :)
2012. márc. 1. 13:50
 8/12 anonim ***** válasza:
Általában előbb porszívózás, aztán mosok fel. Nagyon ritkán, de most télen ill. a saras időben sűrűbben elfordul, hogy az előszobát ahová cipővel jövünk be felmosom, felporszívózom, majd ismét felmosom.
2012. márc. 1. 13:52
 9/12 anonim ***** válasza:
valóban. minek kenném szét a port? porszívó, aztán felmosás. a józan ész ezt diktálja. söpörni nem szoktam, mert az nem tisztít maradéktalanul.
2012. márc. 1. 13:54
 10/12 anonim ***** válasza:
Hát előbb összeporszívózom a hajat és hasonló nyalánkságokat, amiket élmény lenne a felmosóról leszedni. :D Nem is tudom, hogy lehet ez kérdéses. :D
2012. márc. 1. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!