Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Egyszerre veszitek meg az...

Egyszerre veszitek meg az öblitőt vagy mindig mikor elfogy vesztek egyet? és mosóport?

Figyelt kérdés
2009. jún. 18. 12:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mikor látom hogy fogyni fog olyan 4-5 mosásra van már csak elegendő, elkezdem keresni hol akciós. Ha jó áron van öblítőből kettőt veszek, mosóporból 2-6kg. Kérdés, melyiket kapom akciósan. Remélem segítettem.
2009. jún. 18. 12:34
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi:) csak sokan mondták nekem hogy ők arielből egyszerre vesznek sokat 6 kg osat 10 db ot szoktak venni...No de sajna én ezt nem tehetem meg egy ariel 5200 6kg és 10 db-val?....hú luxus lenne 50.000ft nincsen rá hogy most én egyszerre vegyem meg.
2009. jún. 18. 12:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Én Dosiát szoktam venni, nagyon szeretem és olcsó. Ha nagybevásárolni megyünk és éppen van 6-9 kg akciós, elhozok egyet. Ált. 2500 Ft körül van. Mivel ketten vagyunk, kb. 3-4 hónapig simán kitart, mert a feketékhez folyékonyt használok. A por alakút nem sikerül rendesen kiöblítenem, és foltos marad a ruha. Öblítőt akkor veszek, ha látom, hogy vészesen fogy.
2009. jún. 18. 18:17
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia.

Mi is Ariellel kezdtük, aztán kipróbáltunk olcsóbb mosószereket is. (Folyékonyat használunk.)

A csúcs tuti és NAGYON olcsó a FORMIL nevű folyékony mosószer. Ez nekünk nagyon bevált. Van színes és fehér változatban is. Nagyon szépek lesznek tőle a ruhák és sokkal olcsóbban kijövök a mosással, mióta ezt használom.

Öblítőből is általában mindig ugyanazt a márkát veszem. Öten vagyunk és minden nap mosok, mint Mosó Masa :o), szóval hogy ne érjen meglepetés én mindig veszek új öblítőt és mosószert, mikor befogok egy új flakont, hogy mindig legyen mihez nyúlni. De nem spájzolok be - fölösleges. Ma már ilyesmit mindenhol és bármikor meg lehet venni, fölösleges betankolni. :o)

2009. jún. 19. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!