Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mindig rend van a ruhás...

Mindig rend van a ruhás szekrényetekben?

Figyelt kérdés
2009. jún. 16. 23:19
 1/7 anonim válasza:
Jaj, dehogy...borzasztó kupi van :((( semmit nem találok, de képtelen vagyok rávenni magam, hogy rendet csináljak, vasaljak, hajtogassak, stb...lusta vagyok rá...:(((
2009. jún. 16. 23:26
 2/7 A kérdező kommentje:
köszi várom a többi választis ...milyen idősek vagytok asszonyok emberek?én asszony :)és nálam rendvan vagyis csinálok rendet de mindig felfordul még azona héten . aztán kezdhetem újból.
2009. jún. 16. 23:28
 3/7 anonim ***** válasza:

Mióta normális szekrényünk van, azóta igen!

Előtte nálam is mindig összeborultak a ruhák, de most úgy érzem, nagyon szép rendet tudok tartani.

38/N.

2009. jún. 17. 00:41
 4/7 anonim ***** válasza:
... ja, asszony vagyok :)) (előző)
2009. jún. 17. 00:42
 5/7 anonim ***** válasza:

Soha. Minden be van gyömöszkölve, nem tudom felvenni mert gyűrött.

Nyári holmi a beépítettben, téli elöl.

Lányom a padlóról öltözik. A dohányzóasztalon egy hete ruhák vannak.Tiszta-piszkos vegyesen.

44/N

2009. jún. 17. 07:52
 6/7 anonim ***** válasza:

Mióta elköltöztem a szüleimtől, azóta igen! Előtte nem volt megfelelő a szekrényem!

23/l

2009. jún. 17. 08:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Aktuális a kérdés. Párom a héten mondta nem baj hogy kupi van mások előtt úgysem nyitogatjuk. meg valami olyasmit is mondott, hogy mivel én LÁNY vagyok sose tudom melyiket vegyem fel... Értette arra, hogy neki mindig sorba vannak, mert ő a tetejéről veszi le a ruháit. nem értem a pasik ( ő ) hogy csinálja. Nekem mindennap máshoz van kedvem és ha alulról veszek ki valamit már borul az egész...Szóval a válaszom nem!!! kivéve ha minden ruhát egyszerre mosok, vasalok, hajtogatok és a gyerek sem zavar.
2009. jún. 17. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!