Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Illatos wc papirt használtok...

Illatos wc papirt használtok vagy simát? Olcsot vagy drágát?

Figyelt kérdés
Én már probáltam ilyet is olyat is.Hát nekem a drága jobb. én mindig kb10 nagycsomaggal veszek egyszerre és mindet kipakolom igy még illatosítót sem kell vennem mindig kellemes illatvan,és a feneket sem dörzsöli szerintem neki is kell egy kis ápolás. Na meg én uigy tapasztaltam hogy sokkal később fogy el mintha veszek olcsót de szart!más vélemény?
2009. jún. 15. 01:03
 1/7 anonim válasza:
100%
A a felfelé ívelő magyar gazdasági helyzet miatt megtehetem hogy az olcsót vegyem.Egyébként abban is van 1rétegű ami szinte ráfizetés de én ilyen Lillát szoktam venni az jó áron van és minőségileg is jó.
2009. jún. 15. 03:20
 2/7 anonim ***** válasza:

En is a dragabbat veszem, nagyon jo illatuk van :))

Egy kis kenyeztetes nem art ;)

2009. jún. 15. 04:52
 3/7 A kérdező kommentje:
Lilla tényleg nagyon jó énis probáltam már,csak nincs illata. én meg wc illatositókra nem költök inkább veszek illatos wc papirt.
2009. jún. 15. 12:25
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Többrétegű puha, mert az nem bántja a popsit.
2009. jún. 15. 23:59
 5/7 anonim ***** válasza:
mikor leárazzák a drágát bevásárolok. így nem is túl drága és még jó minőségű is.
2009. jún. 17. 18:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Mindig barack illatú Zewa wc papírt veszek, imádom az illatát :-)
2009. jún. 19. 13:33
 7/7 anonim ***** válasza:
CREPTO rulez!!! (papírzsebkendőre és wc papírra ELVBŐL nem költök sokat, úgyis csak a testem hulladékai eltakarítását szolgálják, használtam már nagyon drágát is, de nekem nem az élmény és a kényeztetés nem abban manifesztálódik, hogy a valagamat mivel törlöm ki)
2009. júl. 3. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!