TE mivel takarítod?
Figyelt kérdés
A szobabútort, valami spéci ápoló,inkább szórófejes vagy kenegetőssel?!2012. márc. 16. 08:06
2/3 anonim válasza:
Szobabútor alatt mit értesz? Nekem nincsenek antik, kényes bútoraim. A szekrényt, asztalt, polcot mosogatószeres vízzel lemosom, aztán komfort bútorápolóval áttörlöm - ha van hozzá épp türelmem. Forgácslemez bútorokról van szó, szépek úgyse lesznek soha.
A kanapékat samponos ruhakefével takarítom, aztéb letörlöm, végül babaolajjal bekenem.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat, persze nem kényes antikbutorokról van szó, kezdő háziasszonyként kérdezem,az új lakásunkba vettünk forgácslapokból összeállított, bútort, és nem tudtam, mivel ápoljam, hogy az újlenyomatok meg mindenféle maszat ne látszódjon nappali fényben.
Most először vettem egy citromos prontot, aztán meglátjuk mennyire használ!!:D
2012. márc. 20. 06:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!