Mivel tudnám kiszedni?
Figyelt kérdés
Nem ide tartozik a kérdésem,de talán itt vannak olyanok akik tudják rá a választ.
Na szóval!
Van egy műszálas magyar zászlóm amit be kellet vinnem az iskolába Márc 15. miatt.Ma láttam,hogy a fehér részét valaki egy zöld alkoholos filctollal összefirkálta.Ezt,hogyan tudnám kiszedni belőle? Forróvizet már próbáltam. Szappant is és a hipót is.Ki is lett mosva mosógépben,de nem jött ki.Nem szeretném úgy haza vinni,hogy tele van firkálva.
2012. márc. 13. 12:50
2/6 anonim válasza:
milyen barbárok nem tudnak vigyázzni a más dolgára? folteltávollitóval probáltad már? az alkoholos filcet elég nehéz kiszedni talán kise jön
3/6 anonim válasza:
Jó szemetek voltak... :S
Domestos fehérítő, vanish, ariel professional folteltávolító, mosószappan, mosószóda. Hirtelen ezek jutottak eszembe.
4/6 A kérdező kommentje:
Oké köszi.
Ezeket hol tudom beszerezni?
2012. márc. 13. 12:59
5/6 anonim válasza:
Bármelyik háztartási boltban, vagy Tescoban, Sparban, stb. Viszont a Domestossal meg ezekkel vigyázz, hogy csak a fehér részét érje, mert különben foltos lesz a zöld vagy a piros is, ha rákerül.
6/6 anonim válasza:
Fújd be alkohol tartalmú spray-vel, majd dörzsöld meg jó alaposan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!