Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Lehet-e víz nélkül is használn...

Lehet-e víz nélkül is használni a víztartállyal rendelkező porszívót?

Figyelt kérdés
A miénknek a víztartálya ugyanis a ragasztás mentén elrepedt (Dyras márkájú), de muszáj porszívózni a szőnyeget, hiszen kisbabánk van és csempekályhával fűtünk, tehát elég sok por szokott lenni a szobában.

2012. febr. 28. 17:06
 1/5 anonim ***** válasza:
nem lehet
2012. febr. 28. 17:19
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Abból indultam ki, hogy a pici orrát víz betétele nélkül szoktam porszívózni (orrszívó porszívózni lehet, hogy azt is helytelenül), de még nem tapasztaltam semmi bajt. De lehet, hogy az orrszívózás az más.
2012. febr. 28. 20:07
 3/5 anonim ***** válasza:

Csak gondolj arra, hogy a víz köti meg a port! Sajnos, ha víz nélkül porszívózol:

1. A por nem marad a tartályban, rengeteg jut vissza a levegőbe.

2. A szűrőket csak bekoszolod, eldugítod vele.

Az orrszívás teljesen más, hiszen ott csak tiszta levegőt szív, amit pedig kiszívsz az jó esetben az orrszívó tartályában marad :)

Nem tudjátok megragasztani valahogy?

Amúgy a Dyras az egyik legócskább márka, főleg porszívóból :((( Nekünk nem vált be eddig semmi sem...

2012. febr. 28. 23:54
 4/5 anonim ***** válasza:

3-as vagyok:

Utolsó gondolathoz: Saját vélemény, ez szerintem van így!

2012. febr. 28. 23:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Szerintem is így van, nem is fogok soha többé ilyen márkájú cikket venni, volt már egy elektromos seprűm is ilyen, de az sem vált be, tönkrement kb. 5 használat után.
2012. febr. 29. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!