Érdemes megcsináltatnom 10 éves Whirlpool mosógépemet, vagy inkább egy újat vegyek? Vélemények? Bővebben lent.
Szia!
Én most hívtam ki a napokban egy ismerős mosógépszerelőt, mert nekünk is 9 éves a mosógépünk és nem működött már rendesen. Kérdeztem tőle, hogy újat vegyünk, vagy érdemes csináltatni. Ő azt mondta, hogy az új gépek a 100e.Ft alatti kategóriában olyan 2-3 évig bírják, mert már úgy csinálják őket, hogy nem tudnak hozzányúlni a szerelők sem. Ha régebbi géped van, akkor olcsóbb csináltatni, mert nincs olyan része az idősebb mosógépeknek, amit ne lehetne megjavítani. Ebben a mai világban én ezt elképzelhetőnek tartom és hiszek neki. A nagymamámnak legalább 30 éves a mosógépe, a mai napig gond nélkül működik.
Próbálj kevesebb mosószert használni.Nálam is előfordult ugyanez, ha több mosóport tettem. Túl habos lesz benn a víz, s mikor a vízpompa ki kellene szivattyúzza a vizet, nem sikerül, mert szinte tiszta hab. Bekapcsol a centrifuga, s hiába forgatja ruhákat, ha a vízpompa nem tudja kiszívni a vizet. Ezért marad a ruha mosóporos és vizes a végén. Próbáld kevesebb mosóporral, és meglátod helyrejön. Egy decinél többet nem kell tenni.
Még biztosabb siker érdekében, járasd egyszer a gépet ruha nélkül, maximális hőfokon, hogy ha le van rakódva a dobban a mosópor, tisztítsa ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!