Nekem kéne vezetnem a háztartást? (bővebben)
Nem kell átvenned a háztartást. A lakásban alapvetően anyukád lakik, neki a jelek szerint jó így. Hiába szekálod, attól még nem fogja megcsinálni (de az elmúlt tíz év tapasztalata alapján gondolom, erre már rájöttél). Esetleg kiakad, hogy két héten egyszer látogatsz haza, és akkor is piszkálod.
Erre a megoldás csak az, hogy a szobád rendben tartod, meg ami nagyon zavar, azt megcsinálod (pl. vécé, mosogató), aztán majd ha felnőttél, elköltözöl.
Anyukám is ilyen, végigéltem én is ezt. A nyári szünetekben tipp-topp volt a ház, még csak bele se szakadtam a munkába, napi 3 órát töltöttem takarítással, főzéssel, meg a kerttel, persze a legtöbb idő mindig az volt, hogy amit előző nap anyukám szétszórt, azt elpakoljam, hihetetlen kupit tud csinálni az ember pár óra alatt. De amint visszamentem a kollégiumba, visszaállt a régi "rend". De azóta saját lakásba költöztünk a párommal, itt olyan rend van, ami nekem tetszik, anyukám lakása pedig az elrettentő példa :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!