Diákmunkát keresek! Ha lehet, jól fizessen, nagyon kéne a pénz.15 éves vagyok. Utána néztek nekem? Már keresek egy ideje
Ápolj le néhány idős bácsit a Népligetben.
Fizetnének érte.
Haha. :D
Diákmunka alig van ugye. Az is éhbérért. Amivel kicsit többet lehet keresni, az az éjjeli műszak, de 18 alatt nem vállalhatsz.
Mellesleg mivel csak 15 vagy, ezért egyelőre csak iskolai szünetben (aka nyáron), szülői engedéllyel dolgozzhatsz. Majd pár hónap múlva regisztrálj be egy helyi diákmunka szövetséghez, mint bárki más, aztán meglátod mit kapsz. :S
Szóval amire te gondolsz, az léynegében jah... amit az első javasolt. Viszont azért ne erőltesd. :D
Ha betöltöd a 16-ot, majd vállalhatsz egész évben szülői engedéllyel, szintén érdeklődj a szövetkezeteknél. De a legtöbb helyen inkább egyetemisták/fősulisok vannak, akik megtehetik, hogy nem járnak órára, mert sok helyen heti leglaább 3 nap munkát elvárnak.
Nekem ilyen koromban (talán kicsit idősebben) a rendőrségnél ajánlottak nyári munkát, mert beszéltem nyelveket. A külföldi turisták miatt kellett volna. A másik a gyermekfelvigyázás, ahol meg tudod szedni magad, nekem 5x4 óráért 20 000-t ajánlottak. De szerintem ahhoz is fiatal vagy.
A lényeg az előttem szólók kommentjében áll: kb. 0 az esélyed, hogy ilyen fiatalon, jól fizető melót találj. Még az idősebbek, többdiplomások is szenvednek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!