Sehol sem találok diákmunkát, de nagyon kéne a pénz. Hol keressek még? Vagy mit csináljak?
Figyelt kérdés
Szinte minden diákszövetkezet honlapját végigkutattam, semmi hozzám illő munka nincs. :(
Vagy 18 felettit keresnek, vagy hostessmunka (ami nekem nem jó mert csúnya vagyok), vagy különféle szakmai tudás kell hozzá...
Mit tegyek?
16/L
2011. ápr. 22. 17:32
1/21 A kérdező kommentje:
Igazából főleg időszakos munkák érdekelnének, pl 1-2 hetes.
2011. ápr. 22. 17:34
2/21 anonim válasza:
Drágám azt szezonmunkának nevezik!16évesen nem is foglalkoztatnak a diákmelón kívül,ha azt nem találsz akkor semmi esélyed,max valahol feketén amit meg ugye büntetnek!
3/21 A kérdező kommentje:
Láttam már egyszer 1 hetes diákmunkát is, de köszi ezt az igazán normális hangévtelű kommentet. Gratulálok hozzá :)
2011. ápr. 22. 17:38
4/21 anonim válasza:
Az ország melyik részén keresel?
5/21 A kérdező kommentje:
Budapest
2011. ápr. 22. 17:41
6/21 anonim válasza:
Az, hogy a honlapon nincsenek fent munkák, az nem azt jelenti, hogy nincs is. A legtöbb cég nem teszi fel a honlapjára a megrendeléseket, mert bejön egy megrendelés, körbe telefonálják a tagokat, és általában találnak olyat, aki elvállalja. Ha nem találnak senkit, akkor teszik csak fel általában a honlapjukra. Szóval szerintem menj be személyesen diákszövetkezetbe. Elárulom, hogy február elején én például két napot dolgoztam csak, mert annyi időre kellett a tesconak a leltárhoz sok diák. Úgyhogy ne aggódj vannak, rövidebb időtartamú munkák is, bár tény, hogy ritkább. Sok sikert a keresgéléshez!
7/21 anonim válasza:
Bemenni, bemenni, bemenni! Ami a netre felkerül, az már az alja. Minden nap menni, érdeklődni, kérdezni, akkor fognak adni. Meló-Depó, Melódiák, ilyenek.
8/21 anonim válasza:
Lajosmizsére, Kecskemétre tudnék most, az is időszakos, úgyhogy van olyan is.
10/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, akkor bemegyek a lehető legtöbb helyre :)
Délután, suli után gondoltam. Pl 3-8ig.
2011. ápr. 22. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!