Vettem az Ázsia centerbe egy 10,2 kg-os Ariel mosóport. Járt már valaki így? A többi lent.
OMG. arielt a kínaiban? LOL :D ha az általuk gyártott hamis cuccokból indulok ki, akkor elég csúnyán benézted.
ha nincs pénzem, előbb veszek teszkós mosóport mint hamis arielt :P
Állítólag - felirattól függetlenül - az ilyen helyeken hamisított mosóport árulnak, azért olyan olcsó. A hamisítás egyszerű, kell hozzá egy kis kőpor vagy mészpor, összekevered és kész. Csak otthon derül ki, hogy a kőport nem oldja a víz...
Ilyen szereket nem megbízható helyen nem szabad venni. Csak olyat, aminek helyben meg tudsz győződni a minőségéről.
jajj én is vettem már nekem felültöltős whirlpoolom van bedugitotta a tartályát meg összetapadva berekedt a szűrőhöz bár én is ugy tapasztaltam hogy nem valami hüdejo és mindent 60 fokon mostam igy türhetőek lettek a ruhák hát a dob külselye fehér lett és lent a szívíttyúnál lévő szűrőbe bele volt tapadva és megvolt keményedve én meg már majdenem a mosógépet dobtam ki mert nem centrifugált és mmikor felpörgött ojan hangja volt mintha a csavarok zörögnének benne és rá is katogott a szivattyúzásra és nagynehezen kiszívta a vizet de a ruhák fizesek maradtam 2x vissza kellett csavarnom centrire
aztán mikor már kb a 12 kbs mosóporbol kb csak 3 kg volt akkor mosni akartam és körbejárt a programkapcsoló a szivattyúzásra nem indult el akkor nagynehezen leszedtem a szűrőt és azthittem rosszul látok az egész gép berakódott tőle aztán sikáltam meg mostam át mosógép tisztítóval hát nekem is tanulópénz volt
A kérdésben leírtak közül 3 dolgot nem csinálnék.
Nem vásárolnék az Ázzsia centerben.
Nem vennék Ariel mosóport.
Nem vennék 10 kilós kiszerelést.
Van sokkal jobb minőség, kényelmesebben és gazdaságosabban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!