Hogy tisztítsátok ki a mosógépeteknek azt a részét ahova a mosóport és az öblítőt öntitek?
Szia!
Én mindig szétszedem, amennyire lehet, beáztatom aztán fogkefével át sikálom. Elég jól lejön róla.
Sehogy. Jó minőségű mosóport használok, amit a víz teljesen felold, így mosás után tökéletesen tiszta. Öblítőt meg egyáltalán nem használok, mert ha a mosógépben olyan undorító maradványai vannak, akkor a ruhában is??? Ilyen ruhát nem akarok hordani.
Eredmény: mosás után a rekeszek és a mosógép többi része (gumitömítés, stb.) tökéletesen tiszta. Életemben egyszer pucoltam mosógépet, akkor elhatároztam, hogy soha többé öblítő! Ennek már több mint tíz éve, azóta a gép tiszta. Neked is csak ezt tudom ajánlani. Hozzá ha ecettel öblítesz, vagy ha ehhez nincs kedved, akkor időnként egy üres 90 fokos mosást indítasz ecettel, akkor nem is lesz vízköves.
Többek között itt volt már róla szó:
http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__hazimunka__1590697-whi..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!