Ti milyen sűrűn mostok?
Figyelt kérdés
(Ruhát, mosógéppel:) )
És hány tagú a család?
2011. dec. 17. 14:55
11/19 anonim válasza:
ma 15:34 vagyok, mi 4en vagyunk ezt kihagytam.
12/19 anonim válasza:
heti 1x általában szombaton. 3-an vagyunk.
13/19 anonim válasza:
1-2 naponta. Ha összejönnek a színesek vagy a fehérek, akkor azokat, hetente ágyneműt, havonta kabátokat, 2-3 havonta függönyt, szőnyeget is. Illetve a kis szőnyegeket szintén hetente. Törölközőket kéthetente külön.
Ketten élünk, a mosógép kapacitása 5 kg.
14/19 anonim válasza:
Szia!
Ketten élünk a férjemmel. Hetente 2x, és hétvégén szombat-vasárnap általában 2-3x.
15/19 anonim válasza:
2en vagyunk, heti 3x mosok, 2x színes, 1x fehér.
16/19 anonim válasza:
4 en vagyunk 1 hét alatt kb 8-9 adag ruha de általábban naponta kétnaponta szoktam mosni de ha valamilyen okból kifolyólag nem tudok 1 hétig mosni akkor pörgetem a mosógépet éjjel nappal ja és ha ágyneműt is mosok akkor még 2 adaggal több igaz ágyneműt 2 hetente mosok
17/19 anonim válasza:
Öten vagyunk, minden nap megy a mosógép, általában többször is.
18/19 anonim válasza:
Általában heti 2-szer,5 tagú család.
19/19 anonim válasza:
miért van mindenki lepontozva?! baj tán, hogy tiszták vagyunk?:D:D:D retekegér..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!