Milyen sűrűn mostok kezet és mivel?
Figyelt kérdés
Nekem már teljesen ki van száradva a kezem, hiába kenem, fertőtlenítős kézmosónk van, pelenkázás után mindig megmosom és az egyéb kézmosások alkalmával (pl. wc után). A cumiját, meg az ilyeneket forró vízzel szoktam elmosogatni. 18 napos a babánk.2010. febr. 18. 20:20
1/10 anonim válasza:
Mond,hogy nem Clarasept...
nekem az kimarta olyan szinten a kezem,hogy vérzett:SS
Én rendese kezet mosok és van a rossmannban az a kézfertőtlenítő gél azzal bekenem utána:)
2/10 anonim válasza:
Én is folyton fertőtlenítek (a munkaköröm miatt), ezért az én kezem is nagyon száraz.
Este szoktam kenni Nivea SOS kézkrémmel, és nagyon jól bevált, neked is javaslom.
3/10 anonim válasza:
Mikor bejött ez a H1N1, akkor vettem fertőtlenitő kézmosót (clarasept), nah az nekem is szétmarta a kezem, kirepedezett a bőr, csipett minden krém, amivel próbáltam kenni. Nah gyorsan leváltottam, sima kézmosó gélt használok.
4/10 A kérdező kommentje:
Bradonett amit használunk kézmosónak. De nekem mintha a forróvizes mosogatás az, ami jobban kikészíti a bőröm.
2010. febr. 18. 20:32
5/10 anonim válasza:
Mosogass kesztyűben, a kezedet meg jó zsíros krémmel kend be. Én a metroban vettem fertőtlenítő szappant, az nagyon jó, nem szárít.
6/10 anonim válasza:
Most beteg voltam, naponta vagy 50x mostam kezet, sima hagyományos folyékony szappannal, utána higeen dm-es kézfertőtlenítővel. Egyébként meg akkor mosom, amikor bárki más is (ha hazajövök, wc után, stb..) Hónapok óta ki van száradva a kezem (nagyon csúnyán), a forróvizes mosogatás miatt. Pedig van, hogy még reggel is tocsogok a körömvirág krémben :S
7/10 anonim válasza:
Az én kezem is olyan mint a smirgli. Etetés előtt-után, pelenkázás előtt-után, ... szóval szinte félóránként mosok kezet. Nem beszélve a főzésről, takarításról... kutya, macska... sima babaszappannal mosom meg jó alaposan. De ha éppen wc-t pucoltam, akkor fertőtlenítővel mosom meg. Aztán este lefekvéskor jó vastagon bekrémezem. Napközben tök fölösleges.
8/10 anonim válasza:
Én a palmolive antibakteriális folyékony szappannal mosok egy nap rengetegszer kezet. A kezem kb. egy 40 évesé napközben, este bekrémezem Eucerinnel és reggelre megint szép, fiatalos, aztán kezdődik elölről a nap.:)
9/10 anonim válasza:
Folyékony szappant használunk, naponta úgy 20-szor mosok kezet, ha nem többször. Minden vécé után, minden pelusozáskor, ha hazaérünk, etetés előtt...
Az ujjaim néha véreznek, úgy ki van száradva a bőröm.
14 hónapos a babám.
Mondjuk szerintem felesleges a fertőtlenítős kézmosó használata, ha csak úgy otthon vagy, azt hagyd meg a vendégeknek.
10/10 anonim válasza:
Ne moss annyiszor kezet, ha csak otthon vagy. Az persze más, ha tömegközlekedéssel utaztál, ilyesmi. De otthon ugyis a saját baktériumaitokkal vagytok körülvéve, tehát a baba is, nem csak te. És azokat már ismeri a kis immunrendszere. Persze wc után moss kezet, meg a kakis pelenka után is. De egyébként meg nem kell 10 percenként. Az én babám 5,5 hónapos. Én pl szoptatás elött nem szoktam kezet mosni, ha csak otthon vagyunk, és semmi különösebb okom nincs rá. Se neki, se nekem nem lett semmi bajunk töle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!