Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Milyen fürdőszobai tisztítósze...

Milyen fürdőszobai tisztítószert vegyek, amivel csak befújom a kádat, mosdót, csempét, wc ülőkét, pár percig rajtahagyom, és levisz minden szennyeződést?

Figyelt kérdés

Olyat keresek,amit nem kell sikálni,súrolni,csak letörölni,vagy leöblíteni.

Köszönöm a válaszokat előre is.

2011. nov. 27. 05:13
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ mindenkinek!

Ecetet már próbáltam,nekem a vízkövet nem vitte le rendesen,pedig nincs elhanyagolva.Szőnyegből a foltokat sem vitte ki.

2011. nov. 28. 23:29
 12/16 anonim válasza:
Hát nem tudom, hogy ki hogyan takarít, én sok helyen használok ecetet - bár ruhát nem öblítenék vele - és a legjobb. Pl. a kiskutyám rendszeresen egy helyre pisilt, és rövid idő alatt a fuga teljesen átvette a pisi szagot. Hiába töröltem fel azonnal, ahogy észre vettem. Akkor kaptam a tippet, hogy hipós-ecetes vízzel mossak fel. A szag a felmosás után 10 perccel azonnal megszűnt. Ecet szag sem volt. A konyhai mosogatót, vízforralót is ecettel tisztítom. Lehet, hogy a Cillit kevésbé büdös, de engem valahogy megnyugtat, hogy természetes anyaggal tisztítom pl. a vízforralót, amiben naponta 2x forralom a vizet a kisfiam teája miatt. A fürdőben is ezt használom. Igaz, hogy csak a kád körül, ahol a kádfal és a csempe találkozik, a zuhanytálca körül, és csapoknál, de a vízkő mindig patentra eltűnt. Igaz én ezt hetente min. 1x megcsinálom. Az igaz, hogy egy 5-10 percig érezni lehet az ecetet, de inkább azt szagolom, mint egyik-másik vegyszert.
2011. nov. 29. 21:58
 13/16 anonim válasza:
Te isten! Te hiszel a hülye reklámoknak? olyan nincs hogy felfújod és egy kis törölgetés után le jön a dzsuva!
2011. dec. 7. 17:59
 14/16 anonim válasza:
nekem a favorit a lidl-ben kapható (saját márka) olcsó és a legjobb
2011. dec. 14. 11:15
 15/16 anonim ***** válasza:
Azt hallottam, hogy az ecet marja a zománcot, bár lehet, hogy csak akkor, ha sérült... Van környenyezetbarát tisztítószer, amit nem ajánlanak zománcra, mert savas.
2011. dec. 19. 18:54
 16/16 anonim ***** válasza:

én a sima vízkőoldót szoktam erre használni, szóróflakonba töltöm (a kiürült Szavo flakonja tökéletes a célra), rápermetezem a kádra-csempére, kicsit állni hagyom, és át se törlöm, csak lezuhanyzom forró vízzel - tökéletes! leoldja a vízkövet és a szappanmaradványokat is.

de egyszer nem volt otthon, csak a Well Done hideg zsíroldója - ami alapból flakonos -, nah, gondoltam mi baj lehet? és az is leoldott mindent hibátlanul, de ezek mondjuk erős vegyszerek mind.... (én sajna az ecetszagotól nagyon viszolygok, nemtom miért, de rosszul vagyok tőle, ha nem a konyhában érzem)...

2013. márc. 3. 02:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!