Milyen fürdőszobai tisztítószert vegyek, amivel csak befújom a kádat, mosdót, csempét, wc ülőkét, pár percig rajtahagyom, és levisz minden szennyeződést?
Olyat keresek,amit nem kell sikálni,súrolni,csak letörölni,vagy leöblíteni.
Köszönöm a válaszokat előre is.
Köszönöm a válaszokat.
Második válaszoló: Írtam,hogy letörölni.
Eddig súrolót használtam,de pár éve volt egy tisztítószerem,csak befújtam,pár percig hagytam,majd simán áttöröltem,és nagyon szép lett tőle a fürdőszoba. De nem emlékszem már sajnos a nevére.
Harpicot imádom,az éppen olyan,mint amit kívánsz,annyi különbséggel,hogy nem fújni kell,hanem ráönteni,szétkenni rajta,állni hagyni,leöblíteni,ragyogóan tiszta lesz.
Az ecetmániásakat nem értem,sz.rra sem jó az ecet,és büdös is van tőle.
Az ecettől nincs büdösebb,mint a többi vegyszertől. Csak éppen hatásosabb és környezetkímélőbb. Nem utolsó sorban sokkal olcsóbb is.
Tapasztalat.
Az biztos,hogy környezetkímélőbb az ecet,meg hogy olcsóbb is,de az is biztos,hogy nem tisztít makulátlanul,és büdös is van tőle,ahogyan az azzal öblített ruhák is büdösek.
Tapasztalat.
Aki megelégszik fél megoldásokkal,ám tegye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!