Mondanál egy erős, agresszív tisztítószert vilanytűzhelyre, jó zsíros, égett edényre és fa pultra?
Hogy csináltad? Mi nemrég költöztünk be egy olyan lakásba, ahol kb. tízéves kosz volt mindenen, és nem volt olyan, amit mosogatószerrel vagy Domestosszal ne tudtam volna letakarítani. A tűzhelyet pl. kétszer egy napot áztattam Domestosban, gyönyörűen felszedte a tízéves koszt. Edények dettó, éjszakára vagy egy napra beáztatod, utána mindent le tudsz dörzsölni róla, ha nem sima, akkor fémszivaccsal.
A fa pultot meg ha valódi fa, leginkább gyökérkefével súrold le, aztán csiszold le és lakkozd újra, az a legegyszerűbb.
Tulajdonképpen az a lényeg, hogy hagyd a vegyszereket jó sokáig hatni, akkor nem is kell, hogy agresszívek legyenek :)
Próbáld ki a coopos hideg zsíroldót!Erősebb mint a well done, de szerintem este fújd be és csak reggel álj neki csutakolni.
Citromot is kipróbálhatod, az is szépen tisztít.
Lidis W5 mosogatószer csodákra képes. Én azzal szoktam letakarítani a tűzhelyet, az olajos edényt kívül belül. Kívül már fekete volt az ezüstszínű edény, és ettől ismét ezüst.
Sőt, ne nézz hülyének, de már az ablakot is azzal takarítom. Műanyag ablakokat raktak be. A lefolyt ragasztót semmivel sem tudtam leszedni többszöri alkalommal sem. Egyszer ezzel áttöröltem az ablakokat, hagytam úgy két órát, majd neki álltam megtakarítani. A ragasztót szinte csak le kellett törölnöm, úgy leáztatta. És olyan szép lett az ablak tőle, hogy ketten is azt hitték, hogy nincs ott üveg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!