Nem bosszantó az örökös házimunka?
Talán ha csinálnál magadnak egy heti tervet, akkor jobban beoszthatnád, hogy mikor mire jusson időd. Többek között magadra is fordíthatnál néhány órát, mert így ki fogsz merülni, az pedig a családnak sem jó, ezt nekik is be kell látni.
Tudom, nem biztos, hogy mindig be lehet tartani kisgyerek mellett, de azért meg lehet próbálni.
Heti egy alkalommal pl. különíts el magad számára néhány órát vagy egy egész délutánt, amikor senki sem zavar, és az időt fordítsd olyasmire, amit valóban élvezel.
Menj el megmasszíroztatni magad, vagy csinálj bármi mást, ami feltölt. Esetleg házhoz is hívhatsz már ilyen masszőrt, ha a kicsi miatt nem tudsz kimozdulni.
Én is hasonló cipőben járok, és most arra jutottam, hogy mindent, ami nem feltétlenül szükséges, azt bedobozolom és leviszem a pincébe, így kevesebb az esély rá, hogy a káosz elöntsön.
És majd egy mosogatógépet szeretnék beszerezni, hogy a mosogatás se legyen annyira fáradalmas. Engem az készít ki a legjobban.
Sok sikert a továbbiakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!