Cótányok? Elleptek mindent, segitség
Panelban lakom.Eddig nem voltak.Most 3 hétig nem voltam itthon,még virágotlocsolni se jött senki.Ma értem haza reggel,mindenhol ott vannak,vagyis konyha-fürdő-kisszoba (itt áll a hűtő is).
Hivnám aki jön 3 havonta,de nem veszik fel,hivtam másik céget,de szerdánál hamarabb ne reménykedjek.
Nekiálltam én,raid,chemotox,papucs,orrom és szám elé maszk.
konyhaszekrényt úgy ahogy van pakoltam ki,vannak kicsik is (ilyen gyorsan szaporodnak?).szomszéd tagad amikor megkérdeztem nála vannak-e...biztos vannak a banyánál,csak letagadja...
Undorosom tőlük,de muszáj kiirtani őket.
Mit tudok még azon kivül hogy lefújom,lecsapom,és takaritom el?
Szerda délután még bő 3 nap...
elmenni nem tudok
Egyáltalán,ilyen mennyiségűt hogy irtanak ki?Tényleg hemzsegnek...
ez a permetlé kipróbált? hol kapható? mert csak redelhetőt találok neten
2ezer környéki ár nem drága,2 raid,csapdák 4ezrembe volt...nem beszélve a tömérdek kaja áráról amit kidobtam miattuk...
köszönöm,freschnapf van itt is nem messze
2 nap alatt kiirtottam a nagy részüket,csak a picik maradtak szerintem,meg pár túl gyors...de a kicsik megnőnek ha hagyom
már csak a holnapot kell kihuzni,utána jön az irtós emberke
meg én az egyébbel
szia
Nem,semmit nem ért se a gélezés,se a permetezős.A gélezés után 3 héttel permetezőst hivtam,semmi.
Raiddel irtottam őket rendesen esténként (nappal elvétve jönnek elő),de nem sok sikerrel,igy költözés lett belőle.
Itt nincsenek szerencsére.
Igaz hatszor megnéztem mindent költözéskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!