Milyen cérnát vegyek, hogy ne szakítsa el a varrógép, pl a Lánchíd márkájú jó?
Vagy hogyan kell ezt nézni, erősség szerint számozva vannak a cérnák?
Viszonylag erős fajtát szeretnék, amit sem a varrógép nem szakít el, és sem a sok mosástól nem megy tönkre később ha használom rendszeresen amit varrok vele.
A varrógép csak akkor szakítja el a cérnát.ha rossz a tű,rosszul van a gépben.rosszul van befűzve, a felsőszál túlságosan feszes. Ez nem függ a cérna minőségétől.
Gépi varrásra a Lánchid megfelelő. Ha nem nagy öltésekkel varrsz,akkor mosáskor sem lesz gond. A pamut anyagokhoz viszont jobb az Eszter-cérna.
Neeem.
Az a baj, hogy egy ilyen kis vacak, semmire sem való varrógépet kaptam anyósomtól (kis, műanyag 2000ft-os semmire sem való), és ahoz volt egy cérna készlet.
Aztán vettem magamnak egy komoly, normális varrógépet, de ezek a gagyi cérnák nem valóak hozzá.
Én meg kezdő vagyok, most szerzem be mindenből az alap készletemet, aztán pedig elkezdek varrni tanulni.
Jaaj, elfelejtettem megköszönni a válaszokat.
KÖSZÖNÖM SZÉPEN
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!